Search
Close this search box.

Convocatòria proves d’admissió primavera 2018 de la JONDE

La Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE) convoca proves d’admissió per a cobrir la seua Borsa d’Instrumentistes de juny de 2018 a juny de 2019 en les següents especialitats instrumentals: oboè, clarinet, trompa, trompeta, percussió, violí i contrabaix.

Les proves d’admissió a la Jove Orquestra Nacional d’Espanya estan obertes a estudiants espanyols, residents o no a Espanya, així com a estrangers residents a Espanya, que tinguen entre 18 i 24 anys i hagen finalitzat els estudis de Grau Mitjà del seu instrument, així com els de Batxillerat. Les proves se celebren a l’Auditori Nacional de Música de Madrid, i poden concórrer a elles aquells que reunisquen els requisits exigits, podent realitzar-se una preselecció d’acord amb el nivell acadèmic al·legat, en el cas que el nombre de sol·licituds excedisca per molt al de les places convocades.

Els candidats que superen l’audició passen a integrar la Borsa d’Instrumentistes de la JONDE, de la qual són cridats per a prendre part en les diferents trobades, en funció de les necessitats del repertori programat a cadascun d’ells.

La permanència en la Borsa dura un any, que pot ser renovat fins a totalitzar un màxim de 12 trobades simfòniques, sempre que no es sobrepasse l’edat màxima establida.

Els integrants de la Borsa d’instrumentistes tenen la condició de becaris. La beca inclou les despeses de transport, allotjament i manutenció durant les trobades.

Relació d’obres

Per a la part b) s’indiquen els fragments de la següent publicació (hi ha un àlbum per cada especialitat instrumental): Orchester – Probespiel. Test Pieces for Orchestral Auditions. Ed. Peters: oboè (EP 8660), clarinet (EP 8661), trompa (EP 8663) i trompeta (EP 8664). Ed. Schott: percussió (ED 7855), violin – 2º tom (ED 7851) i contrabaix (ED 7854). S’indica l’autor i entre parèntesi s’especifica el fragment exigit si hi ha diversos de l’autor citat, en el cas que no es demanen tots.

obras prueba jonde 2018

Descarregar repertori per instrument en PDF

Les bases de la convocatòria, així com l’imprès de sol·licitud, estan disponibles per a la seua descàrrega a la pàgina web de la JONDE: http://jonde.mcu.es

Per a major informació està disponible el telèfon 913 370 270, així com el correu electrònic jonde@inaem.mecd.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías