Search
Close this search box.

La Societat Artística Musical de Benifaió reconeguda amb el “Premi Ciutat de Benifaió 2017”

En la segona edició dels “Premis Ciutat de Benifaio” la Comissió Informativa de Règim Interior del passat 25 setembre, atenent a les bases del reglament Especial d’honors i Distincions, va proclamar per unanimitat el Premi Ciutat de Benifaió 2017, a la Societat Artística Musical. La SAM rebrà la seua distinció en la jornada festiva del 9 d’octubre després de finalitzar els actes institucionals de l’homenatge a la senyera a la Plaça Major.

El Premi Ciutat de Benifaió s’estableix per distingir a persones físiques o jurídiques, entitats o col·lectius que pel seu treball i labor en activitats artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigacions, destaquen d’una forma pública i notòria afavorint als interessos de Benifaió i el progrés social, cultural i econòmic en general.

En quan al Premi Ciutat de Benifaió destinat a associacions, aquest any s’ha atorgat a la Societat Artística Musical de Benifaió donada la seua trajectòria en el món de la música des de la seua fundació l’any 1926. Més de 90 anys a Benifaió amb moltes generacions de veïns lligades a una entitat musical que ha obtingut importants premis com els trofeus d’or en certàmens musicals de Campo de Criptana, Cullera o en la Diputació de València. La seua actual presidenta, Tina Campos, recollirà un premi on la comissió ha valorat a més l’impuls de la música des de fa 40 anys a través del seu Centre d’Estudis Musicals. Una entitat amb 220 socis i 80 músics federats en banda que tindrà també el seu reconeixement en aquestos premis.

L’alcaldessa de Benifaió, Marta Ortiz, ha destacat que amb aquestos premis “es pretén reconèixer des de l’Ajuntament el treball de col·lectius i persones que en els seus àmbits de treball exerceixen una labor molt important en benefici de la societat en general. Pensem que des del consistori s’ha de valorar i premiar aquest esforç”. Ortiz ha felicitat als premiats que el dilluns 9 d’octubre cap a les 13:00h a la Plaça Major tindran el seu reconeixement oficial en l’acte de lliurament dels premis.

IMG 0352

Compartir:

Últimas noticias

Categorías