Search
Close this search box.

Curs de Direcció Musical en SENT-ME COCENTAINA 2018

Per cinquè any consecutiu Cocentaina es converteix en un centre de rellevant importància per a l’educació i el gaudi musical en el SENT-EM COCENTAINA 2018, Simposi Trobada de Noves Tendències en Música i Educació. En SENT-ME s’imparteixen especialitats instrumentals, xarrades i conferències, i també s’ofereixen concerts.

Dins de l’oferta formativa té lloc cada any el Curs de Direcció Musical que imparteix el mestre Ignacio García-Vidal, director d’orquestra de reconegut prestigi, que complementa la seua carrera artística amb una important labor pedagògica en diversos continents. García-Vidal dirigeix regularment orquestres de primer nivell com l’Orquesta Sinfónica de RTVE, Orquesta Sinfónica Nacional Argentina, Orquesta Filarmónica del Teatro Colón de Buenos Aires, Orquestra Simfònica de Tenerife, i un llarg etcètera. A més, és professor de Direcció d’Orquestra en la Universidad Nacional de Avellaneda a Buenos Aires (Argentina), i imparteix tallers i cursos en diversos llocs del món, com Uruguai, Equador, Colòmbia, Lanzarote o el propi SENT-ME de Cocentaina.

En el Curs de Direcció de SENT-ME COCENTAINA els alumnes realitzen les pràctiques dirigint a l’Orquestra Simfònica del SENT-ME, reben classes de teoria i tècnica de la Direcció, i a més participen en tots els continguts i concerts del Festival.

El termini de matrícula estarà obert fins al 30 de juny, i s’accepten estudiants de tots els nivells, sent la voluntat de SENT-ME oferir la possibilitat de formar-se a tots els alumnes que ho desitgen.

Tota la informació es pot consultar en la web: www.turismococentaina.com

Compartir:

Últimas noticias

Categorías