Search
Close this search box.

14 Societats Musicals van participar al VI Festival Música i Família de La Vila Joiosa

La Vila Joiosa va acollir dissabte passat el VI Festival Música i Família organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), i que va estar patrocinat per la Diputació d’Alacant i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Vila Joiosa.

En previsió de pluges, el Festival no es va realitzar a l’aire lliure com estava previst en l’Auditori de la Finca La Barbera dels Aragonés, sinó en l’Auditori de la Llar del Pensionista de la Vila Joiosa.

En aquesta edició del festival, han participat més de 250 músics de 14 Societats Musicals de la comarca de la Marina Baixa: S. M. Recreativa Altea la Vella, C.M. Puig Campana de Finestrat, Lira Relleuense, Ateneu Musical de La Vila Joiosa, A.A.M. Callosa d’en Sarrià, Unió Musical La Nucia, Unió Musical Tàrbena, Unió Musical Polop de la Marina, S. M. Filharmònica Alteanense, Unió Musical Calp-Ifach, S. M. “La Lira” Alfàs del Pí, S. M. l’Illa Benidorm, S. M. La Nova Benidorm i A.A.M. Mediterráneo La Vila Joiosa.

En la 2na part del Festival es van unir totes les societats musicals en dos grups per interpretar diverses composicions de D. Juan Rafael Muñoz (Catedràtic de Didàctica de l’Expressió Musical de la Universitat d’Almeria) sota la direcció del mateix.

IMG 9305

IMG 9300

IMG 9298

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías