Search
Close this search box.

Curs de saxo a la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol

L’Escola de Música Luis Ayllón de la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol engega un nou curs de promoció dins de la sèrie de curs dedicats a la figura de Juan Carlos Máñez. Tindrà lloc a la seu de “L’Artística” els dies 12 i 13 de maig a càrrec d’Alberto Sáez, professor de saxo en el Conservatori Professional de Música “Ángel Barrios” de Granada.

Les inscripcions es poden presentar en la secretaria de l’agrupació sita en Carrer Cid, 15, 46360 Bunyol, València.

Alberto Sáez

Comença els seus estudis musicals a l’edat de 14 anys en el si de la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol, sent el seu professor de saxo Leandro Perpinyà, per a concloure els estudis superiors amb José Luis Garrido en el Conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castelló, finalitzant amb Matrícula d’Honor, per a més tard obtindre per unanimitat el Premi Extraordinari Fi de Carrera.

Posteriorment es perfeccionarà amb Arno Bornkamp en el Conservatorium van Amsterdam.

Col·labora amb la Banda Simfònica Municipal de Madrid, Banda Municipal de Barcelona, i des de 2012 amb l’Orquestra Simfònica de Bilbao (BOS).

A l’octubre de 2008 obté mitjançant oposició plaça en la Banda Simfònica Municipal de Madrid, i al juliol de 2010 obté mitjançant concurs-oposició plaça en el Cos de Professors de Música i Arts Escèniques de la Junta d’Andalusia.

Des de 2012 és professor de saxo en el Conservatori Professional de Música “Ángel Barrios” de Granada.

Documentació

Descarrega la fitxa d’inscripció. [Word]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías