Search
Close this search box.

Eduardo Cabra aka “VISITANTE” participarà en la 8a edició del Postgrau en Gestió Empresarial de la Música

Eduardo Cabra aka “Visitante”, músic, compositor i productor porto-riqueny, i fundador de l’aclamat grup urbà Calle 13, impartirà una Màster Class sobre “Creació i Negoci Musical” en la 8a edició del Postgrau en Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València.

Compta amb múltiples nominacions i premis al llarg de la seua carrera, manté el rècord per haver obtingut 28 Grammys i Latin Grammys combinats. Un d’ells, el Latin Grammy com a productor de l’any 2017. A principis del 2018, Eduardo va ser guardonat amb el ASCAP Vanguard Award, el qual reconeix l’impacte del desenvolupament de nous gèneres musicals, els quals ajuden a formar el futur de la música.

Eduardo ha produït música d’artistes de la talla de Silvina Moreno, Vicente García, Shakira, La Vida Boheme, Monsieur Perineu, Chambao, Gustavo Cordera i Jorge Drexler, entre altres.

Preinscripció, programa i professorat del Postgrau clicant en el següent enllaç: https://postgrado.adeituv.es/es/cursos/direccion_y_gestion_empresarial-1/gestion-empresarial-musica/home.htm

Compartir:

Últimas noticias

Categorías