Search
Close this search box.

Turisme Comunitat Valenciana convoca ajudes per a la millora de la competitivitat de serveis i productes turístics dirigides a empreses i associacions per a 2019

El turisme constitueix un sector estratègic per a la Comunitat Valenciana per la seua aportació al Producte Interior Brut regional i a la generació d’ocupació, la seua contribució a la cohesió territorial i la seua important funció com a aglutinador social, en afavorir les relacions, basades en l’hospitalitat, entre les persones que viatgen i les comunitats receptores.

Així, i amb l’objectiu de contribuir des de la Generalitat, a través de l’entitat de dret públic Turisme Comunitat Valenciana, a enfortir la competitivitat de la Comunitat Valenciana com a destinació turística mediterrània de referència internacional, la resolució que presentem estableix una sèrie de línies d’ajuda amb el propòsit d’afavorir la desestacionalització de l’activitat turística al llarg de l’any.

L’objecte de la convocatòria consisteix a oferir les ajudes de Turisme Comunitat Valenciana per a l’exercici 2019, destinades a empreses, associacions, federacions i fundacions que desenvolupen projectes d’interés turístic i s’emmarquen en els programes que es detallen en l’annex I d’aquesta resolució. Entre tals empreses s’enquadren les Societats Musicals i les Escoles de Música com a potencials organitzadores d’activitats musicals d’impacte turístic.

Terminis i dates

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el dia 15 de gener de 2019 i finalitzarà el dia 15 de febrer de 2019 a les 23.59 hores.

Les actuacions que se subvencionen en el marc de la present convocatòria no podran haver-se iniciat amb anterioritat al dia 1 de gener de 2019.

Tramitació de la sol·licitud

La presentació de la sol·licitud i de la documentació a aportar per a l’obtenció d’ajudes es realitzarà obligatòriament de forma electrònica.

L’accés a la tramitació telemàtica pot fer-se bé des de la Seu Electrònica de la Generalitat https://sede.gva.es, apartat «Serveis online», o bé directament a l’enllaç que apareix en el tràmit de la Guia Prop corresponent a cadascun dels programes d’ajudes d’aquesta resolució, a saber:

– Per al programa 1 Foment de la competitivitat empresarial: http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=2507

– Per al programa 2 Suport a activitats esportives i culturals d’impacte turístic internacional: http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=17992

– Per al programa 3 Impuls al màrqueting de producte turístic de la Comunitat Valenciana: http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=2500

– Per al programa 4: Impuls a les activitats musicals d’impacte turístic: http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=17968

El beneficiari haurà de donar l’adequada publicitat al caràcter públic del finançament de l’actuació subvencionada, per la qual cosa en totes les actuacions que resulten beneficiàries de les ajudes convocades mitjançant la present resolució, haurà de figurar el distintiu en què es faça constar que el projecte ha comptat amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

Consulta tota la documentació a aportar, tràmits i altres detalls en el PDF enllaçat a continuació.

Documentació

Descàrrega la convocatòria de les ajudes. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías