Search
Close this search box.

El Clarín dóna inici als tallers per a escolars associats al projecte “Una il·lusió col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta”

Més de 600 escolars ja s’han inscrit a estos tallers dissenyats pel professorat de la Universitat Politècnica de València

La Banda Primitiva de Llíria va donar inici el passat 29 d’octubre als tallers per a escolars que formen part del projecte “Una il·lusió col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta” i que ha dissenyat el cos del professorat de la Universitat Politècnica de València.

L’alumnat del col·legi Francisco Llopis de Llíria ha sigut l’encarregat d’encetar este cicle de tallers, amb què el Clarín amplia el seu espectre cap a la vessant divulgativa i educativa. A més del taller específic, l’activitat s’ha completat amb una visita teatralitzada pel teatre, amb la col·laboració del Grup de Teatre “El Clarín, que ha estat amenitzada per la música del professorat de l’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria.

Esta oferta de la societat musical oferix un ampli ventall de tallers per a escolars del nivells d’Infantil i Primària, amb tallers d’arquitectura, com a “A muntar escenes!”, “Designer per un dia”, “Kirigami per a la Primitiva” i “Mini arquitectes per un dia”; taller d’acústica, “Escoltem les diferències”; taller de música, “Descobrint instruments a través de la literatura infantil i juvenil”; taller de pintura, “Pinta el teu teatre”; i taller de patrimoni immaterial, “Coneix, valora i conserva la música”.

Durant els pròxims dos mesos, més de 600 escolars participaran en estos tallers educatius, amb què la Banda Primitiva de Llíria vol posar en valor el seu patrimoni material, difondre la història de la societat i fer més atractiva la ensenyança musical entre els més menuts. 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías