Search
Close this search box.

El cicle Bandes a les Arts 2020 obri el període d’inscripció

Cada projecte seleccionat comptarà amb una dotació econòmica de 2.000€.

Un any més, el Palau de les Arts, amb la col.laboració de FSMCV, realitzarà el cicle de concerts Bandes a les Arts, que permetrà oferir concerts de Societats Musicals federades dins de la programació musical del Palau dels Arts.

El termini d’enviament de sol·licituds i projectes estarà obert des de hui, 5 de novembre de 2019, fins al 25 de novembre de 2019. El resultat de la selecció de projectes, seleccionats a través d’una comissió mixta entre FSMCV i el Palau de les Arts, es comunicarà per correu electrònic a les societats musicals inscrites, i es farà públic en aquesta web el 5 de desembre.

Els concerts tindran lloc els diumenges 1 de març, 29 de març i 26 d’abril de 2020 (tots ells amb dos concerts per dia, en horari de 12.00 i 17.00 hores).

Seguint l’indicat en les bases les societats musicals interessades hauran de remetre un projecte per a la seua participació en el cicle “Bandes a les Arts”, en el qual es valorarà tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint així amb els compositors programats en cartell per a cada data de concert triada.

Bases de la convocatòria:

Bases Bandes a Les Arts 19-20 VAL

Compartir:

Últimas noticias

Categorías