Search
Close this search box.

SBALZ 2019, presenta una edició molt especial per a la formació

El passat divendres 28 de juny es va presentar en roda de premsa la propera edició del festival Spanish Brass Alzira, que tindrà lloc a la ciutat del 2 al 6 de juliol.

A l’acte assistí Diego Gómez, alcalde d’Alzira, Alfred Aranda, Regidor de Cultura, Inda Bonet, representant de la formació Spanish Brass, i Camilo Mascarell, president de la Societat Musical d’Alzira.

Des del seu inici, ara fa 18 anys, el Festival SBALZ ha comptat amb Spanish Brass com a grup resident i “alma mater”. 18 anys plens d’experiències, amistats i grans moments. “Este festival convertix Alzira en la capital europea de la música de metall” assegurà l’alcalde, qui també va agrair la col·laboració tant de la regidoria de cultura com de la Societat Musical d’Alzira. Per la seua banda, Alfred Aranda, regidor de Cultura, va manifestar la intenció de l’ajuntament de “potenciar, animar i consolidar este festival“, i així mateix va aprofitar per a fer una crida als joves perquè gaudeixen del festival.

En 2019 es complixen els 30 anys d’esta formació “La celebració del nostre 30 aniversari, no podria ser en altre lloc que Alzira. Som part d’Alzira i esperem seguir sent-ho durant molts anys més” ha declarat Inda Bonet.

Rex Richardson, Mireia Farrés, Frank Pulcini, Rubén Simeó, Michel Becquet, Thierry Caens, María Rubio, Luis González, Carlos Gil, Javier Bonet i Ricardo Carvalhoso, entre altres, conformen l’espectacular elenc pedagògic que com sempre és únic i innovador.

CARTELL GENERIC CONCERTS SBALZ 2019 SENSE PURPURA PANSA

La programació d’enguany presenta moltes activitats i concerts, entre les quals cal destacar el concert Spanish Brass 30 aniversari, en el qual la formació reunirà diferents grups valencians que durant estos anys els han acompanyat en la seua carrera o que s’han creuat en el seu camí. Un concert en el qual comptaran amb Amores Grup de Percussió, Quintet Casulana, B3: Brouwer Trio, Púrpura Pansa i, d’una manera molt especial, Al Tall que encara que ja està retirat reapareixerà el pròxim dimarts. En paraules d’Inda Bonet: “Estem descongelant-los. Serà un concert inaugural molt entranyable”.

A més 2019 és un any especial amb l’alzireny Arnau Bataller com a compositor resident. El músic riberenc, estrenarà en el festival la seua última peça “A-brass Ada”, al concert del dia 4 de juliol a les 22.30 en la casa de la cultura. Serà la peça del concert Spanish Brass & Friends. El president de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell, descriu a Bataller com a un magnífic músic i compositor “format en la casa” i ha anunciat que el premi a la Personalitat, s’atorga enguany a la Federació de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana “davant la seua importància per a totes les bandes valencianes“.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías