Search
Close this search box.

Les societats musicals de la Comunitat Valenciana celebren en línia la seua 53a Assemblea General

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha celebrat hui, dissabte 23 d’octubre, la seua Assemblea General Ordinària. L’acte, que s’ha realitzat de manera en línia per tercera vegada a conseqüència de la pandèmia, ha reunit representants de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a abordar el futur de l’entitat.

Com en les anteriors ocasions en les quals l’acte s’ha celebrat telemàticament, l’assemblea ha sigut retransmesa en directe des de l’Alqueria Julià-Casa de la Música, nova seu de la Federació cedida per CaixaBank dins del programa “CaixaBank Escorta València”. La retransmissió s’ha realitzat en format en línia per a les 550 societats musicals que vertebren la Comunitat Valenciana, que han pogut participar activament del desenvolupament de la sessió, a més de les votacions corresponents mitjançant el sistema de vot telemàtic.

Després de l’alçament d’acta assembleària per part del notari Alfonso Pascual, la sessió ha anat abordant els diferents punts de l’ordre del dia, entre els quals cal destacar l’aprovació, amb un 87% dels vots favorables, dels pressupostos econòmics per a l’exercici 2022.

Segons el que es preveu, la pròxima assemblea general de la FSMCV se celebrarà en 2022 de manera presencial -si les condicions sanitàries ho permeten, a Canet d’en Berenguer, tal com va ser acordat per les societats musicals en l’última reunió assembleària i ratificat en la sessió de hui.

XXII Premis Euterpe

En el marc d’aquesta 53a Assemblea General s’han proclamat els premiats de la XXII edició dels Premis Euterpe, els guardons que anualment entrega la FSMCV amb la finalitat d’homenatjar persones i entitats que des de diversos àmbits d’actuació, realitzen una destacada labor per mantindre, impulsar i desenvolupar la cultura musical valenciana i els valors del col·lectiu de les societats musicals.

Sobre aquest tema, la presidenta de la FSMCV, Daniela González, ha mostrat el seu “agraïment i orgull per tots els premiats, així com les candidatures rebudes per a aquests Premis Euterpe. Tots ells són un vertader exemple de tot allò que converteix a les societats musicals de la Comunitat Valenciana en un moviment social, cultural i educatiu únic en el món. Concedir aquests premis -afig la Presidenta- demostra, novament, que el nostre col·lectiu està replet de grans persones que són el motor de les nostres societats musicals, projectes que aporten valor i que contribueixen, des de la música, a crear una societat més igualitària i inclusiva, entitats que fan costat a les nostres societats, així com músics i compositors de prestigi, que sorgits de les nostres societats musicals, són els millors ambaixadors culturals de la Comunitat Valenciana per tot el món, identificant als músics valencians com a sinònim de talent i excel·lència”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías