Search
Close this search box.

Resum gràfic de la 48ª Assemblea General de la FSMCV i Gala de la Música

Cullera va acollir durant el primer cap de setmana d’octubre la 48ª edició de l’Assemblea General de la FSMCV i la Gala de Música, a la qual es van lliurar els XVII Premis Euterpe.

XLVIII Assemblea General

El dissabte es va realitzar la XLVIII Assemblea General, a la qual els associats de la FSMCV van aprobar les actes corresponents a les anteriors assemblees generales –celebrades a Benicàssim (2015) i Almoradí (2016)- i el presupost proposat per la junta directiva per a l’any 2017.
Al llarg de l’Assemblea es van exposar els projectes que actualmente està portant a terme la FSMCV, com la nova web de la Federació o la presentación de l’eina Soundcool, un innovador sistema d’educació musical i creació col•laborativa mitjançant mòvils, tablets i altres dispositius digitals, que permet un aprenentatge creatiu a les noves generacions de músics. L’Assemblea va comptar amb la presencia de la exministra de Cultura, Carmen Alborch, que va presentar juntament amb el president el projecte de participación de la FSMCV i les diferents Societats Musicals a la plataforma DH (Dones-Homes) per a la igualtat de gènere a la cultura.

Per últim, es va presentar un projecte per a el•laborar un nou marc normatiu que regule a les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

A més, es va decidir amb el suport unánime dels associats que Elda será la sede assembleària per al proper any. L’Associació Músico Cultural Eldense Santa Cecília será l’encarregat de dur a terme la organització de l’event treballant braç a braç amb l’Ajuntament d’Elda.

Més informació sobre l’Assemblea

XVII Premis Euterpe

 

 

Lliurament dels premis

Interpretació del pasdoble Goiri per la Jove Banda Simfònica

La Gala de la Música, presentada per les periodistas Sara Sanjuan i Bea Colom, va comptar amb la presencia de nombrosos assistents, entre els quals es trobaven figures de la política i la cultura valenciana, com el Conseller d’Economia Xavier Climent, el diputat de Cultura Xavier Rius, el subdirector de CulturArts, Leonardo Marqués i l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, que van acompañar a la multitud de delegacions de la FSMCV que va celebrar la festa de la música valenciana.

Acte de cloenda

A l’acte de cloenda van participar el president de la Generalitat, Ximo Puig, el Conseller d’Educació, Vicent Marzà i el president de la Federació, Pedro Rodríguez. També va estar representada CulturArts i el consistori de Cullera en la figura del seu alcalde, Jordi Mayor.

més informació sobre l’Acte i les intervencions de Ximo Puig, Vicent Marzà i Pedro Rodríguez

Desfilada de bandes

Conclós l’acte de cloenda de l’Assemblea, els assistents i personalitats es van dirigir a les proximitats de l’Auditori Municipal per presenciar la desfilada de bandes i el lliurament de distintius a les 15 Societats Musicals participants.

Després de la desfilada, les diferents bandes es van unir sota les ordres del director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, Pablo Marqués Mestre, per interpretar “Tercio de quites” del compositor Rafael Talens. El punt i final el va posar la gran ovació rebuda per part d’assistents, autoritats i veins que gaudien de l’event.

Desfilada de bandes

Compartir:

Últimas noticias

Categorías