Search
Close this search box.

La FSMCV obri el termini per a presentar candidatura a la direcció musical de les seues unitats artístiques

La FSMCV anuncia l’obertura de termini per a la recepció de candidatures amb la finalitat de cobrir les necessitats en la direcció musical de les Unitats Artístiques de la Federació, si les hi hagués, i actualitzar la informació existent sobre aquest tema.

Per aquest motiu, totes les persones interessades podran enviar el curriculum vitae a la direcció de correu electrònic fsmcv@fsmcv.org fins al pròxim dia 20 de desembre de 2018.

Els requisits a valorar seran:

– Haver nascut a la Comunitat Valenciana.
– Vinculació de forma activa al moviment bandístic o orquestral de les societats musicals de la Comunitat Valenciana.
– Estar inscrit/a en el Fitxer de Persones Relacionades amb la Federació.
– Es valorarà, a més, la convergència del curriculum del candidat/a amb les activitats de la Federació i els seus associats: projecte social, educatiu, cultural i artístic que representen i els valors del voluntariat i professionalitat que comporta la realitat del nostre col·lectiu.

La Junta Directiva de la FSMCV, d’igual manera, tindrà en compte a les persones que anteriorment a aquesta convocatòria, hagen fet arribar la seua proposta per a aquestes finalitats.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías