Search
Close this search box.

Concert en Honor a Santa Cecília a càrrec de la Banda La Paz de Sant Joan d’Alacant

La Banda La Paz de Sant Joan d’Alacant, dirigida per Joan Espinosa, realitzarà el tradicional concert de Santa Cecília en honor a la patrona dels músics en l’auditori Antonio Gil de la casa de cultura el pròxim dissabte 24 de novembre, a les 20h, amb entrada lliure limitada a l’aforament.

En aquesta ocasió, el concert estarà dedicat a la gran figura del compositor holandés Johan de Meij, del que s’interpretaran dues obres de gran importància dins del seu catàleg com són el seu Concert per a trombó solista i banda Tbone i la seua Simfonia Nº1 El senyor dels anells. Per al paper de trombó solista, la Banda La Paz comptarà amb la interpretació de José Rubén Rubio Díaz, músic de la banda i professor de trombó del Conservatori Professional Vila de Sant Joan.

En la primera part del concert s’interpretarà l’obra Festive Overture del compositor nord-americà Alfred Reed, seguida del citat concert per a trombó solista Tbone dividit en tres moviments: Rare, Médium i Welldone.

El protagonisme de l’intermedi, com ja és tradicional, serà per als nous components que passen a formar part de la plantilla titular de la Banda La Paz: Darío Gómez de la Torre (clarinet), Andrea Rierol Fernández (clarinet), Alexander Stubbe Iváñez (clarinet), Andrea Planelles López (flauta), Carolina Moltó Miralles (flauta) i Paula Rubio Díaz (trombó). Amb aquestes últimes incorporacions oficials i els músics que van entrar en pràctiques a l’inici de l’actual curs acadèmic, la plantilla total de la banda titular de la Societat Musical La Paz supera el centenar de músics.

Continuarà el concert, en la seua segona part, amb la interpretació de la Simfonia Nº1 El senyor dels anells de Johan de Meij.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías