Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Ontinyent celebra Santa Cecília

Com ja és habitual en aquestes dates de l’any, l’Agrupació Musical Ontinyent celebra els actes en honor a Santa Cecília i aquest any ho farà el proper dissabte 24 de novembre.

Pel matí a les 11:30h tindrà lloc l’assaig general del concert, a les 17:15h i des del Centre Comercial “El Teler” i fins l’Església de Sant Josep és realitzarà el cercavila dels “nous músics”. Tot seguit, a les 18:00h serà la missa en honor a Santa Cecília en l’Església de Sant Josep i en acabar, la banda es desplaçarà cap a l’Echegaray on tindrà lloc el concert.

El concert serà a les 19:30h i aquest any tindrà un caràcter solidari, ja que la recaptació de les entrades anirà destinada a l’Associació Tempo “Asociación Valenciana de Cuidados Paliativos Psicológicos”. Les entrades tenen un cost de 3,00 € i es podran adquirir al local social de l’Agrupació o a la taquilla del Teatre.

Al mateix concert es presentaran als nous músics que entren a formar part de l’Agrupació Musical que enguany són 13: Adrià Ferrero, David Andres i Ferran Egea amb la percussió, Aitana Cerrada i Joana Micó amb la flauta, Andreu Belda, Pau Gramage, Rafel Moral i Oscar Sanchis amb el trombó, Hugo Revert i Pablo Bernabeu amb la trompeta, Marc Beneyto amb la trompa i Victoria Morales amb el clarinet.

L’Agrupació Musical Ontinyent dirigida per David Paya Gea ens planteja un concert temàtic sobre el mar. A la primera part, escoltarem música americana, canària i galega enfocada a històries dels avantpassats, històries plenes d’aventures en alta mar i records imborrables de terres exòtiques i gent meravellosa.

La segona part, en canvi, serà més propera al nostre territori ja que tindrà música de compositors mediterranis on cal destacar la peça Untinianum, feta per commemorar el centenari del nomenament d’Ontinyent com a ciutat i que amb la seua interpretació l’Agrupació vol donar homenatge al 100 aniversari de l’himne de la ciutat.

Des de l’Agrupació Musical Ontinyent vos convidem a gaudir d’una estona de bona música el dissabte 24 de novembre a les 19:30h al Teatre Echegaray.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías