Search
Close this search box.

La 133a edició del Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’ 2019 obri inscripcions

El Butlletí Oficial de la província de València ha publicat l’anunci pel qual s’aprova la convocatòria de la 133a edició del Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Ciutat de València’ 2019.

La regidora de Cultura i presidenta del comité organitzador del certamen, Gloria Tello, ha volgut animar a les agrupacions musicals a inscriure’s en este certamen “que un any més tornarà a ser el referent indiscutible del món de les bandes de música, i una trobada on podrem gaudir de la sana competició i de la il·lusió, treball i esforç que contagien els músics en l’escenari“.

Podran participar en aquest certamen les bandes de música no professionals. Així doncs, no podran participar les bandes de música pertanyents a Conservatoris o Escoles de Música professionals. Tampoc podran participar aquelles bandes de música agrupades puntualment per a concursar o formades per una selecció de músics d’una mancomunitat, regió o àrea determinada. En cas de requeriment per part del Comité Organitzador haurà d’acreditar-se el seu caràcter no professional mitjançant declaració jurada subscrita pel representant de la societat musical.

El Comité Organitzador es reserva la facultat de convidar a participar directament en el certamen, sense passar per l’acte del sorteig, a les bandes estrangeres no professionals que ho sol·liciten mitjançant un acte d’invitació formal.

El 133é Certamen Internacional de Bandes de Música es desenvoluparà en el Palau de la Música del 18 al 21 de juliol de 2019, on les bandes participants (un màxim de 22 possibles) podran obtindre diferents premis valorats en 43.000€, distribuïts en les quatre seccions que configuren la trobada.

Prèviament es realitzarà un precertamen del 15 al 17 de juliol, en el qual podran participar en el sorteig les bandes de música no professionals, i no les admeses com a professionals, ni aquelles que pertanyen a conservatoris, escoles de música professionals o societats agrupades puntualment per a concursar.

Inscripció i sorteig

El termini de presentació d’inscripcions comprendrà del dia 14 al dia 25 de gener de 2019, tots dos inclusivament.

Pot realitzar el procés d’inscripció des de la seu electrònica de l’Ajuntament de València en el següent enllaç: https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/web_asset_1_20170000235708

El pròxim 5 de febrer es realitzarà el sorteig de les bandes participants en un acte que començarà a les 19.30 hores en el Palau de la Música.

Obres Obligades

Les obres obligatòries en funció a la secció de participació seran:

Secció d’Honor:

– Obra: “SOULFUL STONES
– Autor: José Suñer

Sección Primera:

– Obra: “LA ROSA DEL DESIERTO
– Autor: Martínez Gallego

Secció Segona:

– Obra: “BRIGANTIA DE LOS VIENTOS
– Autor: Eva Lopszcyc

Secció Tercera:

– Obra: “LOS ÚLTIMOS DÍAS DE TROYA
– Autor: David Rivas

Documentació

Descarrega l’anunci de la convocatòria. [PDF]

Més informació en la web del CIBM València.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías