Search
Close this search box.

Oberta la convocatòria per a participar en el III Certamen d’Interpretació de Música Festera de l’Associació de Sant Jordi d’Alcoi

L’Associació de Sant Jordi convoca el III Certamen d’Interpretació de Música Festera Alcoi 2019, que se celebrarà el 5 d’octubre de 2019 a les 19.00 hores.

La data de presentació de sol·licituds finalitzarà el 6 de juliol de 2019. La inscripció es realitzarà mitjançant el formulari disposat a tal fi, i que pot descarregar-se al final d’aquesta notícia. Una vegada emplenat, haurà d’enviar-se al correu electrònic info@associaciosantjordi.org

En el Certamen podran participar un màxim de 3 bandes de música de la Comunitat Valenciana, no professionals, i que en el moment de la inscripció pertanguen a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Per a determinar quines bandes seran les participants, el 13 de juliol de 2019, a les 12 hores en el Casal de Sant Jordi, situat en C/ Sant Miquel núm. 62, es procedirà a la celebració d’un sorteig entre les societats musicals inscrites. Serà obligatòria la presència dels representants legals de les bandes aspirants. Quedaran automàticament excloses aquelles societats musicals sense representació en aquest acte. En el mateix acte del sorteig, es facilitarà l’obra obligada, la qual serà proposada per l’Assessor Musical de l’Associació de Sant Jordi.

El nombre de músics participants per cada banda que concórrega a aquest Certamen haurà d’estar entre un mínim de 50 i un màxim de 65. Les Bandes podran incloure en les seues plantilles fins a un màxim de quatre intèrprets aliens. Cap músic participant, inclòs els aliens, podrà actuar en més d’una de les bandes participants.

Les bandes interpretaran sobre l’escenari un PASDOBLE de presentació no puntuable, una MARXA MORA triada per l’Assessor, i una MARXA CRISTIANA de lliure elecció.

Premis

Es concediran els següents premis:

1r Premi……………4.000 euros
2n Premi……………2.500 euros
3r Premi……………1.500 euros

Documentació

Descarrega les bases del certamen. [PDF]

Descarrega el formulari d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías