Search
Close this search box.

Obert el termini d’inscripció del X Certamen Internacional de Bandes de Música Villa de Dosbarrios (Toledo)

Un any més la Unió Musical Santa Cecília de Dosbarrios i l’Ajuntament de Dosbarrios organitzen el Certamen Internacional de Bandes de Música Villa de Dosbarrios, que celebrarà la seua X edició el dissabte 14 de juliol a les 22 hores. En la seua anterior edició el Centre Instructiu Musical Santa Cecília de Yátova es va alçar amb el primer premi.

Aquelles bandes que desitgen participar hauran de realitzar la inscripció amb data límit el 2 de març.

Les bases estableixen un màxim de 3 bandes per a l’edició 2018 del certamen, que comptaran amb un total d’entre 65 i 80 músics. D’aquests, només podran ser convidats aliens a la plantilla un màxim de 8 músics. A més, les bandes han de justificar la seua pertinença a la Federació de la seua corresponent comunitat autònoma; en el cas de les bandes valencianes han d’estar registrades com a membres de la FSMCV.

L’organització del certamen concedirà ajudes per al desplaçament de les bandes segons la distància entre la localitat d’origen i Dosbarrios que oscil·len entre els 500 i els 1500 €.

Pel que fa als premis, es concedirà un primer premi de 4.000€ en metàl·lic i un saxo alt donat per Consolat de Mar, un segon premi de 2.000€ en metàl·lic i una trompeta donada per la mateixa entitat, i un tercer premi de 800€ en metàl·lic i un clarinet gentilesa de Consolat de Mar. Les bases contemplen també un premi per al millor solista que consistirà en un val per valor de 200 € donat per Musical Perales.

Documentació

Descarregar les bases del Certamen i la fitxa d’inscripció [PDF].
Consulta la pàgina web del Certamen.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías