Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla celebra la festivitat de la patrona de la música

L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla enceta el seu cap de setmana més important on es rendix homenatge a la patrona dels músics. Tres dies de germanor plens de concerts i molta música interpretada per la gran família de la Santa Cecília.

Programa d’actes

Divendres 23 de novembre a les 20:30h (Auditori)

Concert especial per a socis.

Ja és tradicional realitzar aquest concert especial per a socis on són els protagonistes d’aquesta nit. El director els mostrarà detalls i curiositats sobre les obres i sobre la preparació de la banda per a aquestes. Enguany, a més, aquest concert està inclòs dins de la Campanya de celebració dels 600 anys de la Generalitat Valenciana.

Dissabte 24 de novembre a les 19:30h (Auditori)

Concert Extraordinari Santa Cecília 2018

És el concert més important que la banda celebra durant tot l’any, amb un repertori de gran dificultat que es treballa per a oferir una interpretació de gran nivell musical. En aquest concert es presenta als nous membres de la banda de forma oficial, sent enguany 8 xiques i xics d’edats compreses entre els 14 i els 21 anys. L’acte també ret un xicotet moment d’homenatge als companys i companyes que han faltat els últims anys.

Diumenge 25 de novembre a les 10:00h

Recollida dels nous integrants de la AMSC Castalla. Per a aquest acte la banda desfilarà en cercavila fins la vivenda de tots els xiquets i xiquetes que entren a la banda.

A les 12:00h → Misa en honor a Santa Cecília amb intervencions musicals de la banda.
A les 13:00h → Vi d’honor per als Socis de l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla. Al acabar la misa, la banda desfilarà en cercavila des de l’esglèsia fins la seu on es celebrarà un vi d’honor per a tots els socis i amics de la banda.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías