L’AAM de Palma de Gandia celebra Santa Cecilia 2018 amb diverses activitats

Com tots els anys, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, que enguany tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de novembre.

L’AAM ha preparat un fum d’activitats per a tots els públics, com el berenar i projecció d’una pel·lícula per a tots els xiquets, activitats esportives per als músics de la banda, sopars per als músics, cercavila i visita als nous músics, entre altres.

Destaca el concert del dissabte 24 de novembre que l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra en honor a Santa Cecília. El concert serà a les 20:00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia.

La Banda Amics de la Música de Palma sota la direcció de Vicent Martí i Ferrer començarà amb el pasodoble Raquel Gómez Flor de Juan José Martín Martí, per a continuar amb l’obra Crusoe del compositor Xavier Zamorano Alòs, obra que comptarà amb David Vidal de la Heras com a bombardí solista. I per a finalitzar la primera part, l’obra The Incredibles de Michel Giacchino i arranjament de Jay Boocok.

Ja per a la segona part la Banda Amics de la Música de Palma interpretarà el pasdoble 21 Contrabandistes d’Enrique Alborch Tarrassó, continuant amb Innsbruck Bus de Rafael Doménech Pérez, i per a acabar el concert, Bands Around the World, obra de Paul Yoder.

Documents

Descarrega el programa d’activitats. [PDF]