Search
Close this search box.

L’AAM de Palma de Gandia celebra Santa Cecilia 2018 amb diverses activitats

Com tots els anys, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, que enguany tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de novembre.

L’AAM ha preparat un fum d’activitats per a tots els públics, com el berenar i projecció d’una pel·lícula per a tots els xiquets, activitats esportives per als músics de la banda, sopars per als músics, cercavila i visita als nous músics, entre altres.

Destaca el concert del dissabte 24 de novembre que l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra en honor a Santa Cecília. El concert serà a les 20:00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia.

La Banda Amics de la Música de Palma sota la direcció de Vicent Martí i Ferrer començarà amb el pasodoble Raquel Gómez Flor de Juan José Martín Martí, per a continuar amb l’obra Crusoe del compositor Xavier Zamorano Alòs, obra que comptarà amb David Vidal de la Heras com a bombardí solista. I per a finalitzar la primera part, l’obra The Incredibles de Michel Giacchino i arranjament de Jay Boocok.

Ja per a la segona part la Banda Amics de la Música de Palma interpretarà el pasdoble 21 Contrabandistes d’Enrique Alborch Tarrassó, continuant amb Innsbruck Bus de Rafael Doménech Pérez, i per a acabar el concert, Bands Around the World, obra de Paul Yoder.

Documents

Descarrega el programa d’activitats. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías