Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical de Guardamar del Segura va participar al I Festival de Bandes Juvenils “Vila de Pliego”

El passat dissabte 14 d’abril, la Banda Escola de l’Agrupació Musical de Guardamar del Segura va participar al I Festival de Bandes Juvenils “Vila de Pliego” celebrat en aquesta localitat murciana.

En aquest festival va participar la Banda amfitriona, Banda Escola de Pliego, dirigida pel també professor de trompeta i Director de l’Escola de Música de Guardamar del Segura, D. José Manuel Navarro, i la Banda de Educands de l’Agrupació Musical de Guardamar del Segura, dirigida per Sra. Patricia Jiménez.

Previ al festival es va fer un assaig en el qual la dues Agrupacions van assajar el pasdoble amb el qual es tancaria el Festival. Després de l’assaig, músics, directors i directius van poder gaudir d’un dinar de germanor en la qual es van poder intercanviar opinions i experiències.

El Festival de Bandes Juvenils va donar començament a les 17:30 hores presentat per part de dues mares d’alumnes de l’Escola de Música de Pliego, les quals van donar pas a l’actuació de la Banda Escola de l’Agrupació Musical de Guardamar, la qual va interpretar:

Barco Pirata de David Postiguillo.
John Williams in concert de Paul Lavender.
Highlights from the Wizard of Oz de Michael Story.

Tot seguit va actuar la Banda Escola de Pliego que va interpretar, entre altres obres:

Sonatur de Ferrer Ferran.
Paradise de Ferrer Ferran.

Per a tancar el festival, després del lliurament de records per part de l’Ajuntament de Pliego a les Bandes Escola i directors, ambdues Bandes Escoles dirigides per Patricia Jiménez van interpretar el pasdoble L’Entrada.

D’aquest Festival l’agrupació valenciana conclou que ha sigut una gran experiència per als seus músics ja que ha avivat més encara la flama de l’interès per la música i les ganes de seguir aprenent.

Des de la Junta Directiva de l’Agrupació Musical de Guardamar volen agrair a la Junta Directiva de l’Agrupació Musical de Pliego que pensaren en ells per a inaugurar el seu festival de Bandes Juvenils igual que desitgen felicitar-los per la seua gran organització i acolliment.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías