Search
Close this search box.

Inscripció oberta per al Festival i Concurs AETYB (Associació Espanyola de Tubes i Bombardins) de Madrid 2018

L’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins (AETYB), en col·laboració amb la International Tuba and Euphonium Association (ITEA), organitza del 20 al 25 de juliol el seu tercer gran Festival, el Festival AETYB Madrid 2018 – Super Regional ITEA, que tindrà a D. Manuel Dávila com a amfitrió de l’esdeveniment, i es desenvoluparà en les instal·lacions del Real Conservatori Superior de Música de Madrid.

AETYB va ser presentada en 2012 com un lloc de trobada per als amants de la tuba i el bombardí. Des de llavors, l’Associació desenvolupa nombroses activitats al voltant d’aquestos instruments: trobades, concursos de composició, publicació d’entrevistes i articles de recerca, encàrrecs de noves obres, organització de concerts, etc. Aquestes activitats han captat en els últims anys l’atenció de professionals, estudiants i amateurs, que units per la passió que senten cap a la tuba i el bombardí, han vist en l’Associació el punt d’unió que reclamaven aquests instruments que tant han crescut a Espanya en els últims anys.

Inscripcions

Les inscripcions per al Festival i Concurs permaneixeran obertes de l’1 d’abril al 15 de juny de 2018.

Festival AETYB – Super Regional ITEA

En 2018 la International Tuba and Euphonium Association (ITEA), entitat que agrupa a músics de tot el món relacionats amb la tuba i el bombardí, i organitzadora dels més importants festivals duts a terme històricament per a aquests instruments en ciutats com Linz (Àustria), Indiana (Estats Units), Sapporo (Japó), Maryland (Estats Units) o Riva del Garda (Itàlia), ha considerat participar al Festival AETYB Madrid 2018 designant-ho com a trobada Super Regional ITEA.

Durant el Festival es desenvolupen nombroses activitats relacionades amb la tuba i el bombardí: classes magistrals impartides per concertistes de tot el món, conferències sobre qüestions relacionades amb els nostres instruments, debats sobre temes d’interès sobre amb la tuba i el bombardí, tallers participatius per als assistents, activitats infantils per als més joves, etc.

Concurs AETYB 2018

Una de les activitats més importants del Festival AETYB Madrid 2018 – Super Regional ITEA serà el Concurs AETYB 2018. Els concursos són una plataforma de promoció i motivació per als joves solistes, una oportunitat per a crear noves composicions i una forma de donar a conèixer les ja existents als participants i al públic. En aquest cas, s’organitzen en sis categories segons l’instrument i l’edat dels aspirants, i es reparteixen nombrosos premis entre els guanyadors de cada categoria.

Els jurats del Concurs estan formats per alguns dels més prestigiosos tubes i bombardins del nostre país, així com per famosos artistes internacionals.

Concerts i recitals

Al Festival tindrem l’oportunitat d’escoltar fantàstics i inoblidables concerts i recitals oferits per molts dels millors solistes i grups del moment, que agradaran als participants tant per la seua qualitat com per la seua varietat, acompanyats per les més variades formacions simfòniques i de càmera.

Cal destacar el concert de l’Ensemble AETYB, que reunirà a quatre-cents tubes i bombardins, i estarà format per tots els participants del Festival siga la que siga la seua edat, procedència o nivell d’estudis, ja que joves i majors, aficionats i professionals, compartirem fantàstiques experiències durant aquesta gran setmana de la tuba i el bombardí. L’Ensemble AETYB comptarà com a director en cadascuna de les obres seleccionades en el programa, amb un professor de reconegut prestigi dins del món de la tuba i el bombardí.

Exposicions

Una altra part molt important del Festival, en col·laboració amb les nombroses marques, són les exposicions. Sens dubte aquesta és la millor ocasió per a provar els últims models de tubes i bombardins i poder parlar amb els seus constructors, dissenyadors i importadors. Els expositors també ens presentaran les últimes novetats del sector en accessoris, fundes, partitures i reparació d’instruments.

Vídeo promocional

Documentació

Descarrega les bases del concurs. [PDF]

Més informació

Tota la informació en www.aetyb.org

Compartir:

Últimas noticias

Categorías