Search
Close this search box.

Anunci del 132é Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València”

La 132é edició del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” ja té dates: Se celebrarà els dies 19 al 22 de juliol de 2018 al Palau de la Música de València.

Cal recordar que en aquest certamen estan convocades a participar aquelles bandes de música que no siguen professionals. Així doncs, no podran participar les bandes de música pertanyents a Conservatoris o Escoles de Música professionals. Tampoc podran participar aquelles bandes de música agrupades puntualment per a concursar o formades per una selecció de músics d’una mancomunitat, regió o àrea determinada. En cas de requeriment per part del Comitè Organitzador haurà d’acreditar-se el seu caràcter no professional mitjançant declaració jurada subscrita pel representant de la societat musical.

Termini d’inscripció

El termini de presentació d’inscripcions comprendrà del 15 al 26 de gener, ambdós inclosos.

Sorteig

El dia 6 de febrer de 2018 a les 19:30 hores, al Palau de la Música de València, es realitzarà el sorteig de participació de les bandes inscrites i preseleccionades.

Ordre d’actuació previst

L’actuació de les bandes pertanyents a les diverses seccions de les quals es compon el Certamen està prevista en el següent ordre:

– Secció Tercera: Dijous 19 de juliol de 2018
– Secció Segona: Divendres 20 de juliol de 2018
– Secció Primera: Dissabte 21 de juliol de 2018
– Secció d’Honor: Diumenge 22 de juliol de 2018

Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”

El Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València porta 130 anys contribuint a difondre la música bandística a través del món, així com a erigir la figura dels més rellevants músics valencians i els compositors de major renom. No imaginaven aquells somiadors de finals del segle XIX que van proposar celebrar un ‘Concurs Musical’ a València, que el Certamen acabara convertint-se en l’esdeveniment musical per a bandes més important del món, en el qual cada any competeixen agrupacions dels cinc continents. Un Certamen que treballa edició darrere edició per a seguir sent un referent cultural en el món de la música.

Més informació

Descarrega en PDF l’anunci del 132é CIBM realitzat per l’Ajuntament de València
Consulta les Bases del 132é CIBM
Pàgina web del Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València”

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías