Search
Close this search box.

II Concurs Nacional de Composició de Pasdobles Fallers

Per segon any consecutiu, la Societat Musical La Primitiva Setabense de Xàtiva organitza amb la Junta Local Fallera de la localitat el Concurs Nacional de Composició de Pasdobles Fallers Xàtiva 2018. Amb la publicació de les bases del certamen es confirma la consolidació d’aquest esdeveniment que tindrà, com en l’anterior edició, dues obres premiades amb una dotació económica de 700€ per a cadascun dels guardonats.

La Composició musical, inspirada en la festa fallera, serà en la modalitat de pasdoble, sense text literari, i instrumentat per a una plantilla habitual de banda. Haurà de ser inèdita amb anterioritat al Concurs.

Les composicions podran presentar-se fins al dia 19 de gener de 2018.

Els concursants participants enviaran una única obra a la Secretaria de la Junta Local Fallera de Xàtiva, remetent-ho única i exclusivament a C/Montcada 32 codi postal 46800 de Xàtiva (València), en un sobre tancat que contindrà la partitura amb el seu lema i el pseudònim de l’autor, i un sobre tancat, (indicant el lema de l’obra presentada) que incloga una fotocòpia del D.N.I., com a identificació de l’autor, amb les seues dades personals, adreça, telèfon, etc i una declaració jurada que es tracta d’una obra original, que no s’ha interpretat mai i que no ha plagiat en part cap altra obra. També podrà lliurar-se en mà en la seu de la Junta Local Fallera de Xàtiva en horari habitual.

Consulta les Bases completes (inclou model de declaració jurada) en PDF.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías