Search
Close this search box.

L’Artística de Novelda ofereix el musical “Un dia en el circ” per als més menuts

La Banda de Educands de l’Artística de Novelda ha organitzat un concert per a tota la família, especialment els més menuts, amb el títol d’Un dia en el circ. L’esdeveniment tindrà lloc en la Glorieta de Novelda el pròxim 17 de juliol a les 21 h. sota la batuta de José María Navarro.

En la producció d’aquest espectacle col·labora l’Escola de Música L’Artística amb el Cor i el seu director David Hernández i en la caracterització dels personatges participen diferents persones totes de Novelda. En l’esdeveniment intervindrà com a mestre de cerimònies Moisés Navarro Sabater. Tot un espectacle produït enterament a Novelda per a Novelda i les seues festes.

A més, la Unió Musical L’Artística participarà en l’acte del pregó i proclamació dels càrrecs festers i reines 2018 el dia 14 de juliol, en el Concert del Castell del dia 19, en el Concert de Santa María Magdalena patrocinat pel Casino en els seus jardins el dia 22 i en les diferents processons de la baixada, la pujada i el dia gran de la Patrona a Novelda.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías