Search
Close this search box.

La Unió Musical de Benimodo guanya el X CIBM “Villa de Dosbarrios”

La Unió Musical de Benimodo (València), dirigida per D. Adrián Garrido, es va alçar amb el Primer Premi del X Certamen de Bandes de Música “Villa de Dosbarrios”, que es va celebrar el dissabte 14 de juliol en Dosbarrios (Toledo). Així mateix, la Societat Unió Lírica Pinosense del Pinós (Alacant) dirigida per D. José María González i la Societat Unió Musical de Petrer (Alacant), dirigida per D. Luis Sánchez, es van alçar amb el segon i tercer premi, respectivament.

um benimodo ganador certamen dosbarrios 2018

La Unió Musical de Benimodo al X CIBM “Villa de Dosbarrios”

El Certamen ha tornat a ser un gran èxit quant a participació atès que la gran majoria dels habitants de Dosbarrios, municipi amb gran arrelament musical, així com de pobles propers i fins i tot veïns de les localitats participants, encapçalats pels seus respectius alcaldes, no van voler perdre’s l’esdeveniment. En total s’estimen que van assistir més de 2000 espectadors en un municipi amb una població de poc més de 2000 habitants.

Es va comptar amb un jurat de gran prestigi en el món de les bandes de música i la direcció. El mateix va estar compost per: D. Juan Jesús López Sandoval, Professor de Direcció del Conservatori Superior de Màlaga, D. Rafael Sanz-Espert, Director de la Banda Simfònica Municipal de Madrid i el Mestre de Mestres, Jan Cober, Professor de Direcció de Banda en el Conservatori de Maastrich i Director de la Jove Banda Europea, homenatjat en aquesta X Edició.

Un dels detalls de l’esdeveniment i amb motiu del desè aniversari, l’organització va convidar a la Banda Simfònica Municipal de Madrid perquè obrira l’esdeveniment, qui va acceptar amablement i va delectar al públic amb un magnífic repertori.

El Certamen es va tancar amb la intervenció fora de concurs de la Unión Musical Santa Cecilia de Dosbarrios dirigida per D. Antonio Fernández-Palomino, que va interpretar el pasdoble Música y Vinos de Manuel Morales, Saga Cándida de Bert Appermont i West Side Story de Leonard Bernstein en commemoració del centenari del seu naixement, dirigida aquesta última per Jan Cober.

Finalitzat l’acte es va celebrar una festa de germanor entre els músics, visitants i veïns del poble en la plaça de la Constitució que va acabar en la matinada del diumenge.

Un any més, Dosbarrios es va sentir de nou orgullós de mostrar i demostrar a tothom la seua passió per la música i la seua bicentenària tradició bandística que va espentar amb gran il·lusió a crear i organitzar des de 2008 aquest Certamen. Així, l’acurada Organització del Certamen, el gran respecte del públic cap als professionals que van actuar en el mateix i la qualitat del jurat, van ser una bona part de l’èxit del Certamen.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías