L’Artística de Novelda ja té nou director titular

La Unió Musical L’Artística de Novelda ja compta amb un nou director després que Juan Francisco Sellés deixara la batuta. Antonio Moreno Belda serà qui estiga al capdavant de la banda noveldense. El divendres 12 va ser presentat als músics i va realitzar el primer assaig per a preparar els pròxims compromisos de la Banda.

Antonio Moreno és músic noveldense format en els seus inicis en l’Escola de Música de l’Artística i professor superior de trompa pel Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d’Alacant. Ha dirigit la Banda Municipal de Villena, “La Pau” de Beneixama, “La Magdalena” de Tibi, l’Associació Músic Cultural Eldense “Santa Cecília” d’Elda, el Centre Instructiu Musical d’Onil i com convidat ha estat al capdavant de les orquestres “Ciutat de Novelda” i “Ciutat d’Elda”. Com a membre del quartet de trompes “Giovanni Punt” ha realitzat nombrosos concerts i també és autor de llibres dedicats a l’ensenyament de la trompa. L’any 1991 obté la plaça de professor de trompa en el Conservatori Professional de Música “Vicente Lillo Cánovas” de Sant Vicent del Raspeig on imparteix les assignatures de Trompa, Direcció d’Orquestra, Música de cambra i és director de l’Orquestra del Conservatori.

La Unió Musical L’Artística participarà en el mig any fester d’Elda al costat de la Comparsa Musulmans que se celebra els pròxims dies 20 i 21 de gener.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías