Search
Close this search box.

L’Asociación Cultural “Amigos de la Música” de San Antonio de Benagéver estrena un pasdoble de Frank Cogollos dedicat al poble

L’Asociación Cultural “Amigos de la Música” de San Antonio de Benagéver201 finalitza el curs 2017-18 amb un concert emmarcat en la campanya de la Generalitat Valenciana “600 anys de música” en el qual s’estrenarà un pasdoble encarregat al jove compositor valencià Frank Cogollos (Carcaixent, 1977), autor recentment guardonat en diversos concursos internacionals de composició. El concert se celebrarà aquest dissabte 16 de juny a les 19:30 hores en l’espai social del mercat municipal.

El programa es completarà amb un repertori del classicisme amb el qual recentment diversos components d’aquesta xicoteta banda de música va col·laborar amb una altra societat musical valenciana en un projecte col·laboratiu celebrat en el Palau de les Arts Reina Sofia de València. El concert estarà dirigit pel titular de l’agrupació, Enrique Barrachina, excepte el pasdoble que s’estrenarà, que dirigirà el propi compositor.

Programa del concierto

Després de les diverses activitats musicals realitzades aquest curs sense pràcticament recursos, l’Associació prepara des de fa setmanes l’engegada de Rubato, la seua escola de música, en la qual s’ha dipositat molta il·lusió agrupant joves promeses valencianes en el seu claustre escolar i en la qual s’oferirà una oferta acadèmica àmplia, variada i per a tots els públics, segons marca el decret corresponent de Conselleria d’Educació.

Després de presentar-se al públic de la localitat el passat 19 de maig, l’Escola de Música Rubato ultima detalls per a la visita del reconegut director nord-americà, Evan Feldman (Universitat de Carolina del Nord) el pròxim 21 de juliol en la qual oferirà una masterclass gratuïta de didàctica de la direcció oberta a tot el públic interessat, especialment de la comarca del Camp del Túria.

Així mateix, aquesta jove i xicoteta Societat Musical prepara des de fa mesos diversos projectes musicals d’envergadura com la participació en l’enregistrament d’un CD el pròxim mes de desembre i altres actes socials en la localitat.

L’Associació Cultural “Amics de la Música” de San Antonio de Benagéver, conformada per un quinzena de músics, va ser fundada al setembre de 2015. Està inscrita en els registres d’associacions de la Comunitat Valenciana i de l’Ajuntament de SAB. Pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) des de febrer de 2017.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías