Search
Close this search box.

IX Curs i IV Concurs de Direcció d’Orquestra “Ciudad de Requena”

L’Orquestra Filharmònica de Requena organitza la IX edició i IV edició respectivament del seu Curs i Concurs de Direcció d’Orquestra “Ciudad de Requena” que se celebrarà del 23 al 27 de juliol en el municipi.

Curs

El curs, centrat en el simfonisme de Chaikovsky, està destinat a aquells músics que senten la necessitat de conèixer d’a prop com és el món de la direcció d’orquestra, adaptant-se als diferents nivells per a optimitzar els resultats (professionals, amateur, alumnes de direcció, directors…).

En ell es treballaran diversos aspectes, com la figura del director, què és i para què serveix la tècnica, les estratègies d’assaig, la importància d’una bona programació, o com enfrontar-se a una partitura.

Sota la direcció de Francisco Melero.

Obra d’estudi i programa de concert: Simfonia Nº 4 en Fa m. Op. 36 de P. I. Chaikovsky.

Preu:

250 € alumne actiu.
100 € alumne oïdor.

Nombre d’alumnes: límit de 20 alumnes actius (il·limitats el nombre d’oïdors).

Concurs

L’Orquestra triarà a l’alumne o alumna, que a criteri de la mateixa i després de votació, haja realitzat el millor curs. En cas d’empat, serà el mestre el que donarà el vot definitiu.

El premi consistirà en el seu nomenament com a director assistent del concert que realitzarà la “Orquestra Filharmònica de Requena” el 25 d’agost, així com durant l’any vigent. A més, realitzarà un concert com a director convidat amb l’Orquestra (data a determinar).

Inscripcions

Els alumnes han d’emplenar la matrícula d’inscripció enviant el seu curriculum, en el qual s’indique la seua experiència com a director o un resum de la seua experiència professional musical, al correu: ernesto_monzo@hotmail.es

La reserva d’inscripció del curs és de 60 € que es pagaran en el següent compte: IBAN-ES50 3058 7001 11 2720006393 indicant el nom del cursista i especificant el concepte de “curso de dirección”.

IMPORTANT: La resta del pagament es realitzarà després de l’inici de les classes una vegada que s’haja establit el grup. L’organització indicarà com s’efectuarà el pagament del mateix.

En cas de no realitzar-se el curs seria reemborsat els diners de la reserva del curs pagat, en cas contrari, en cas de realitzar-se el curs i no assistir l’alumne, l’organització es quedaria amb el senyal en concepte de despeses de secretaria.

Documentació

Descarrega les bases i el full d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías