Search
Close this search box.

L’Associació Musical Verge de la Ermitana dedicarà el seu concert benèfic al centre CREIXEM

L’Associació Musical Verge de la Ermitana de Peníscola iniciarà la programació musical de 2018 amb el concert que destina a una causa solidària. Enguany l’aposta és CREIXEM. Es tracta d’un centre de desenvolupament infantil format per professionals per a atendre les necessitats de xiquets d’entre 0 a 16 anys amb trastorns del desenvolupament o risc de patir-los.

Per a l’ocasió el concert serà oferit per la Banda de Música Juvenil de l’Escola de Música Ciutat de Peníscola i per la Banda de Música. Ambdues formacions musicals dedicaran el repertori a la temàtica salsa interpretant peces com Fiesta tropical, Pérez Prado o Danzón nº 2.

La recaptació s’oferirà íntegrament a CREIXEM. Per a açò el públic major de 12 anys d’edat abonarà 5 € per l’entrada i els xiquets i xiquetes menors de 12 anys 2 €.

La cita serà el dia abans de la celebració del Diumenge de Rams, el dissabte 24 de març a les 19 hores al Palau de Congressos de Peníscola.

Documentació

Programa del concert. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías