Search
Close this search box.

Curs de percussió “Juan Carlos Mañez” a “L’Artística” de Bunyol

L’Escola de Música Luis Ayllón de la Societat Musical l’Artística de Bunyol, engega un nou curs de promoció dins de la sèrie de curs dedicats a la figura de Juan Carlos Máñez. En aquest cas tindrà lloc a la seua seu els dies 14 i 15 d’abril a càrrec de Joaquín Carrascosa Carrascosa, professor de l’Orquestra Simfònica de Bilbao.

Les inscripcions es poden presentar a la secretaria situada al Carrer Cid, 15, 46360 Bunyol, València.

Joaquín Carrascosa Carrascosa

Músic de la S. M. L’Artística des de 1972, cursa els estudis superiors de Percussió en el Conservatori Superior de València i posteriorment a Bilbao i Gant (Bèlgica), havent sigut alumne de Roberto Campos, Manel Tomás, Robert van Sice, i Frank Nuyts.

Ha sigut membre de la Banda Municipal de Bilbao entre 1983 i 1988.

En l’actualitat i des de 1988 forma part de la BOS Orquestra Simfònica de Bilbao, en la qual és Ajuda de Solista de Timbal i Percussió.

Ha actuat com a convidat amb nombroses orquestra de l’estat i estrangeres: Orquestra de València, Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, Real Philarmonia de Galícia, Orquestra del Principat d’Astúries, Orquestra Simfònica d’Euskadi, Massachussets Symphony Orchestra, Jenäer Philharmonie, Philarmonie Shul, Música Viva Moscou, Simfonia Varsòvia.

Participa habitualment a les temporades de música de cambra de la BOS i també en diversos cicles de música antiga.

Com a docent és professor en el centre d’estudis musicals Bedmar de Bilbao.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías