Search
Close this search box.

L’Associació Musical Ciutat de Benicarló participarà al 40 Certamen Autonòmic de València

La Banda de l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló”, després d’haver estat guardonada amb el Primer Premi amb Menció d’Honor en el passat Certamen Provincial 2018, serà la representant de la província de Castelló en la 40éna edició del Certamen Autonòmic que tindrà lloc el proper 4 de novembre al Palau de les Arts Reina Sofia.

Junt a la banda castellonense actuaran les bandes de la Societat Musical La Lira Fontiguerense de la Font de la Figuera i Societat Musical Banyeres de Mariola en representació de les províncies de València i Alacant respectivament.

Rosa Bellés, Musa 2019

El passat dissabte 20 d’octubre, els directius de l’AMCB junt a un bon grup de músics, familiars i amics es van apropar fins a casa de la músic, la senyoreta Rosa Bellés, per presentar-la com a Musa 2019 de l’entitat.

Amb l’entrega del diploma acreditatiu i un detall floral per part del president, Vicent Arnau, es donava a conèixer la que serà la màxima representant per a l’any 2019 amb el desig de viure un any inoblidable i ple de música.

Pròxims concerts de l’AMCB

A continuació compartim la programació de concerts de les pròximes dates:

– Dissabte 27 d’octubre a les 19h al saló d’actes del col·legi La Salle. Concert commemoratiu del 600 aniversari de la Generalitat.
– Dissabte 3 de novembre a les 18h al saló d’actes del col·legi La Salle. Concert preparatori per al Certamen Autonòmic.

SANTA CECÍLIA 2018:

– Dissabte 17 de novembre a partir de les 16h pels carrers de la ciutat. Entrada de nous músics i ambient festiu al local de l’entitat.
– Diumenge 18 de novembre a les 11.30h al local de l’entitat. Festa Infantil.
– Dissabte 24 de novembre a les 19h a l’Auditori Municipal “Pedro Mercader”. Concert extraordinari de Santa Cecília. Posteriorment Serenata a les Muses i ambient festiu al local de l’entitat.
– Diumenge 25 de novembre a les 11h desfilada pels carrers de la ciutat per recollir a la musa i dama de la Banda i la Coral Polifònica Benicarlanda. A les 12h missa a l’església de Santa Maria. Posteriorment dinar de germanor en un conegut restaurant de la ciutat.


Fotos: PepePintat

Compartir:

Últimas noticias

Categorías