Search
Close this search box.

La Banda Simfònica d’Aldaia brilla en la seua desfilada pels carrers de Disneyland Paris

Compartim una síntesi del viatge realitzat per la Banda Simfònica d’Aldaia a la capital francesa i la desfilada executada per la mateixa en les instal·lacions del parc temàtic Disneyland, en paraules del propi director artístic de la formació, Rafael S. López Marchal.


“Des que em vaig fer càrrec de la direcció artística de la Banda Simfònica d’Aldaia (2011) vaig tindre clar els objectius que volia aconseguir amb açò. El primer era crear un grup sòlid basat en els músics i sustentat per un projecte comú. Establit el punt anterior, el segon objectiu és aconseguir que el poble d’Aldaia reconega el nostre treball i valia envoltant-nos d’un grup magnífic de persones les quals treballen sense parar per aconseguir una Societat Musical de garanties, així com gràcies a l’ajuda importantíssima i incondicional de l’Excm. Ajuntament d’Aldaia el qual ens dóna el seu suport econòmic i/o estructural en diversos organigrames de funcionament. Una vegada observat bons resultats en aquest últim objectiu ens interessava exportar aquest projecte a l’estranger.

Fa quasi un any pensàrem que ja era el moment de fer el pas internacional i així ho vam fer. No cal oblidar-se que aquest és el primer viatge de varis que tenim aparaulats del cicle internacional destinat a exportar el nom d’Aldaia, el de la Banda Simfònica, el de solidificar el grup dels músics que integren aquest projecte, així com que es visquen experiències inoblidables tant personals com a artístiques. Triem com a primer viatge París posat que hui en dia estan celebrant el 25 aniversari del parc Disney i que millor moment per a anar a tocar que ara.

Eixírem d’Aldaia cap a París el 21 d’agost i vam estar gaudint de la capital francesa des del 22 fins al 24 (visites amb guies locals, creuer pel Sena, Torre Eiffel, l’Òpera, etc…) i el dia 25 Disney ens convidava als dos parcs (Disneyland i Disney Studios). Com a dada anecdòtica, era la primera vegada que convidaven a un grup artístic als dos parcs. Una vegada actuàrem en la desfilada, la responsables de Performing Arts del parc ens va sol·licitar que férem una altra xicoteta desfilada des del terme de la cavalcada fins al backstage donat que li havia agradat bastant la nostra intervenció. Com no, vam accedir, i en arribar al backstage em va demanar que li comunicara als músics que en 25 anys era la primera vegada que li’l sol·licitaven a una banda de música, fet que ens va fer sentir més feliços si cap.

El dia 26 eixírem direcció Aldaia amb la sensació d’haver deixat el nom del nostre poble en bona posició i d’haver consolidat encara més el nostre projecte musical. L’única cosa negativa és citar a tots aquells companys que per diversos motius no van poder acompanyar-nos i des d’ací els diem que els trobem a faltar en aquests dies tan especials, però que estiguen tranquils ja que aquest projecte internacional no ha fet res més que començar.”

 

unnamed 1

Compartir:

Últimas noticias

Categorías