Search
Close this search box.

Tres bandes de música de València participen el diumenge 7 d’octubre en el cicle Cultura als Barris

Els amants de la música de banda podran gaudir aquest diumenge 7 d’octubre de tres concerts dins del cicle Cultura als barris que organitza l’Ajuntament de València. Pel matí a les 12h la banda del CIM Castellar-Oliveral actuarà en el barri Vara de Quart-Tres Forques sota la direcció de Manuel Baixauli Ferrer i interpretarà obres de F. Tomo, P. Ketelbey, A. Claverol, A. Carrillos, A. Menken, Pérez Prado, Jef Penders i José Serrano.

A les 18 hores l’Agrupació Musical San Isidro actuarà en el barri de la Creu Coberta dirigida per Rafael Lasso Gómez-Zurdo i mitja hora més tard, a les 18:30 hores, tindrà lloc el concert de l’Agrupació Musical Gayano Lluch en la Raïosa sota la direcció de Rafael Vizcaíno Cambra que ha triat un programa amb obres de José Padilla, Emilio Cebrián, J. M. Izquierdo, José Serrano, Hugo Chinesta i Pascual Marquina.

En les pròximes setmanes el cicle seguirà les seues cites amb les música de banda en els barris de Monteolivete, Aiora, San Marcelino, Benicalap, Campanar, Trinidad, Malilla, Torrefiel, la Luz, Cabanyal-Canyamelar i Malvarrosa.

Atès que des de l’Ajuntament s’ha volgut implicar als agents culturals locals, no podia faltar la música de banda posat que, en paraules de la regidora de Cultura, Glòria Tello, calia recolzar a aquestes entitats musicals.

0906 Programació Cultura als barris 1 opt


Imatge: Banda Gayano Lluch

Compartir:

Últimas noticias

Categorías