Search
Close this search box.

La Banda Simfònica de Paipa guanya la Secció Tercera del 133é Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”

La Banda Sinfónica de Paipa (Colòmbia), sota la direcció de Christiam Camilo Malagón Tenza, i amb un total de 349 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Tercera del 133 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2019, que s’està desenvolupant al Palau de les Arts “Reina Sofia”. L’AMC Banda de Música de Puertollano (Ciudad Real) ha quedat en segona posició amb 336,5 punts, mentre que la Unió Musical Centre Històric de València ha ocupat el tercer lloc amb 319,5 punts.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’esta secció ha sigut Els últims dies de Troia, de David Rivas. També va actuar la Banda Municipal de San Lorenzo “Orlando Scalona” (Argentina), com a agrupació convidada mentre deliberava el jurat.

La dotació dels premis per a la Tercera Secció ha sigut de 3.000 euros per a la guanyadora, 1.500 euros per a la segona i 1.000 euros per a la tercera.

Hui concursaran en la Secció Segona: Banda Uniao Musical Paranense (Portugal), Unió Musical Alqueriense (Castelló), Fundación Musical Manuel de Falla d’Illescas (Toledo), Centre Artístic Musical de Xàbia (Alacant), Agrupación Artística Musical Candelaria (Tenerife) i Banda de Música Cultural de Teo (A Corunya). L’agrupació convidada serà l’Orchestra Giovanile di Fiati Increscendo (Itàlia).

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, a partir del següent enllaç: http://www.cibm-valencia.com/esp/certamen-en-directo-2019.aspx


Fotografia: Eva Ripoll

Compartir:

Últimas noticias

Categorías