Search
Close this search box.

El II Concurs de pasdobles Reines de Segorbe donarà a conéixer als seus guanyadors aquest diumenge 21 de juliol

El pròxim diumenge 21 de juliol es donarà a conéixer el nom dels guanyadors del II Concurs de pasdobles Reines de Segorbe convocat el mes de març passat per les Regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Segorbe, i amb la col·laboració de la Societat Musical de Segorbe.

Fins a tretze compositors aspiren a obtindre algun dels tres premis del Concurs, dotats amb un total de 2.100 euros, que es lliuraran el pròxim diumenge 21 de juliol a les 19.30h en un concert que oferirà la Societat Musical de Segorbe a l’auditori Salvador Seguí del municipi, i en el qual s’interpretaran en la primera part els cinc pasdobles finalistes. En la segona part del concert s’interpretaran les obres Second Suite in F de Gustav Holst i Bonaparte d’Otto Schwarz. Tot això sota la batuta del director José Luis Granados, que s’estrena al capdavant de la Banda Simfònica a l’auditori segorbí.

Les obres seleccionades per a ser les finalistes del concurs pertanyen a David Sebastián Godos, de Quartell; Ángel García Martínez, d’Albalat de la Ribera; Francisco Jesús Cogollos Martínez, d’Eivissa; Juan Linares Quevedo, de Ugíjar; i Óscar Calatayud Gómez, de Llanera de Ranes.

Jurat

Aquesta segona edició del Concurs de pasdobles Reines de Segorbe compta amb un jurat format per les següents personalitats:

Vicente Vidagany. Ha sigut clarinet baix solista de la Banda Municipal de València i és l’actual director de la Banda Simfònica d’Albacete.
Claudia Montero. Emergeix com una de les més aclamades i exitoses compositores de l’actualitat. Ha sigut guardonada amb quatre Grammys Llatins, dins de la categoria “Millor Composició Clàssica Contemporània.”
José Luis Granados. Ha dirigit a l’Orquestra da Camera Fiorentina (Itàlia), Orquestra de la Universitat de Maimónides, Buenos Aires (l’Argentina), Nis Symphony Orchestra i Kamerni Orkestar “Concertant” (Sèrbia), Kammerphilarmonier Graz (Àustria), Orquestra Simfònica Teatre Castelar d’Elda, Orquestra de Còrdova i a l’Orquestra Filharmònica de Requena durant els seus concursos internacionals de direcció d’orquestra, Orquestra de la Universitat Complutense de Madrid, Banda Municipal de Bilbao, Unió Musical Poblats Marítims, etc. Ha sigut director titular de la Unió Musical El Xúquer de Sumacárcer, de la Banda del Centre Musical Beniopa (Gandia) i director musical i artístic de la Jove Orquestra Turina, i des del mes d’abril passat és director titular de la Banda Simfònica de la Societat Musical de Segorbe.

Premis

S’atorgaran els següents premis:

– Primer Premi “María Rubicos Álvarez, Reina Major de les Festes Patronals de Segorbe 2019”, dotat amb 1.200 € i diploma. Serà l’alcaldessa Mari Carmen Climent l’encarregada d’entregar aquest premi.
– Segon Premi “Lucía Magdalena Estaún, Reina Infantil de les Festes Patronals de Segorbe 2019”, dotat amb 600 € i diploma. Serà l’edil Angeles Gómez qui entregue aquest premi.
– Tercer Premi “Músics de Segorbe”, dotat amb 300 € i diploma, al pasdoble més votat pels membres de la Societat Musical de Segorbe, dels cinc seleccionats, siga un dels dos premiats o no. Entregarà el premi l’edil Nacho Cantó.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías