Search
Close this search box.

Bandes d’Alacant, Granada i Portugal participaran en el XII Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Vila de la Sénia’

L’Agrupació Musical Senienca (AMS) ja ha seleccionat les tres bandes de música que concursaran en el XII Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Vila de la Sénia’, que se celebrarà el dia 7 d’abril d’enguany, en aquesta població del Montsià. Es tracta de la Agrupación Artístico Musical el Trabajo de Xixona (Alacant), la Filarmonica Uniao Tavairense (Portugal) i la Banda Sinfónica de la Asociación Cultural Artística Ciudad de Atarfe (Granada). El Comitè Seleccionador ha valorat criteris de territorialitat, el material audiovisual lliurat a l’organització en què s’han avaluat els criteris tècnics, així com també s’ha tingut en compte el currículum i la trajectòria de la banda els darrers anys.

Les tres bandes escollides concursaran en la Secció 2 del Certamen que està adreçada a les bandes no professionals de fins a 100 músics, amb un màxim de 7 intèrprets aliens a la formació i un màxim de 6 instruments de corda a la plantilla. El premi a que optaran són 4.000 euros i un trofeu per al guanyador i un diploma acreditatiu per als dos primers classificats.

El Certamen, que organitza l’AMS i que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de La Sénia, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Obra Social La Caixa i el suport de diferents entitats locals i del territori, busca promocionar i premiar les formacions de música no professionals. Al certamen, únic a Catalunya, poden participar bandes simfòniques de música de tot el món, no professionals i amb un màxim de 100 músics.

Es pot consultar més informació a: http://www.certamen.cat/AMS/portada.php?llengua=cat

Compartir:

Últimas noticias

Categorías