Search
Close this search box.

Més de 400 persones assisteixen a la XIII Gala de la Música Vega Baixa – Baix Vinalopó

El Teatre Cortés d’Almoradí va acollir aquest passat dissabte, 10 de febrer, la “XIII Gala de la Música”, en la qual es van donar cita unes 450 persones vinculades a les societats musicals de la comarca de la Vega Baixa i el Baix Vinalopó.

Aquest esdeveniment anual va servir per homenatjar a 23 persones i entitats, vinculades a les societats musicals, mereixedores d’un reconeixement per la seua labor i trajectòria a les bandes de música.

El guardó especial de la Junta Comarcal va recaure enguany en Sr. Alfonso Alfonso Gálvez, primer delegat comarcal de la FSMCV. Un reconeixement que s’entrega a un dels pioners del moviment associatiu musical de la comarca, l’any en què la Federació compleix el seu 50é aniversari. Hui el col·lectiu està format per 549 Societats Musicals (més que municipis hi ha en la Comunitat), i agrupa a 200.000 socis, 60.000 alumnes i 40.000 músics que generen quasi 2.000 unitats artístiques com a expressió màxima de la cultura popular valenciana.

La Gala, organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, va comptar amb la presència del president comarcal, Sr. Leandro Vilató, i provincial, Sr. Ramón Más, qui van animar als assistents a seguir treballant per les societats musicals. L’alcaldessa d’Almoradí, Sra. María Gómez, i la Regidora de Cultura, Sra. María Quiles, tampoc van voler perdre’s l’acte i recolzar d’aquesta manera aquest important esdeveniment comarcal.

Una vegada finalitzat el lliurament de premis i els discursos finals, els homenatjats i els representants de les societats musicals van poder gaudir d’un sopar fred al Casino d’Almoradí.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías