Search
Close this search box.

Biografia: Amores Grup de Percussiò, Premi a la Formació Musical Valenciana de caràcter professional

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), en col·laboració amb el Institut Valencià de Cultura (IVC) i el patrocini de Bankia, ha reconegut sis projectes d’excel·lència musical en les cinc categories de la segona edició de la gala dels ‘Premis Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana’.

Premi a la Formació Musical Valenciana de caràcter professional: Amores Grup de Percussiò

Amores Grup de Percussió és un grup pioner a nivell nacional i un referent cultural a nivell internacional de la música per a percussió i la creació contemporània en general. Conscients de la importància de la cultura i la creació en la nostra societat i amb un compromís únic, els seus tres integrants Ángel García, Pau Ballester i Jesús Salvador “Chapi”, fundadors d’aquesta formació des de 1989, continuen compartint escenari i una mateixa missió: l’exploració de formats de concerts poc transitats i d’itineraris d’escolta que indaguen nous llenguatges.

El seu concepte d’interpretar la música a través de la percussió i el seu interés en la investigació, els ha portat a no perdre mai el diàleg amb el teatre, la dansa i les arts visuals. AMORES ha realitzat innombrables encàrrecs a compositors, així com creacions pròpies convertint-se en un important generador de patrimoni musical actual.

Com a intèrprets i docents des dels inicis i de forma ininterrompuda, AMORES ha desenvolupat projectes en l’àmbit pedagògic i educatiu, un dels eixos centrals de l’activitat del grup, abordant projectes específics de concerts didàctics dirigits als més joves i apostant fermament per una activitat educativa permanent abastant el seu significat des d’una visió social i cultural dins i fora del context pròpiament acadèmic. Com a prova d’això podem constatar la gran quantitat de col·laboradors i alumnes que actualment ocupen llocs destacats dins del panorama musical nacional i internacional.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías