Search
Close this search box.

El CIUM Genovense viatja a Sabadell per al concert d’intercanvi amb el Conservatori d’aquesta localitat

Un grup de músics de la Societat Musical CIUM de Genovés viatja este cap de setmana a Sabadell per tancar l’intercanvi entre esta entitat i l’Escola de Música i Conservatori professional de dita localitat.

Dins dels actes programats en el 125é aniversari de la fundació del conservatori català la banda de Genovés farà acte de presència per tornar el viatge sociocultural per al qual també hi ha programat un concert.

El concert estarà dividit en dues parts diferenciades: en la primera actuarà un combinat de metalls amb peces de Rossini, Copland, Klaus Badelt i John Williams, totes elles dirigides pel valencià David Bonet, professor trompa d’aquell conservatori, de l’ESMUC i de l’OBC. En la segona part David Magrané, professor d’orquestra, dirigirà la banda del conservatori interpretant Per la flor del lliri blau del mestre Rodrigo. La banda de la CIUM, per la seua part, interpretarà Coliseum d’Hugo Chinesta.

Per acabar l’actuació el director de la CIUM, Juanjo Gallego, interpretarà tres peces amb una banda formada per músics de les dues agrupacions. En primer lloc Imatges a contrallum de Teo Aparicio-Barberán, el pasdoble Patricio Barceló de Ramón García i Soler i la marxa mora Chimo del mestre Ferrero. Tota una aposta per la nostra música amb la finalitat que els alumnes del conservatori de Sabadell coneguen de primera mà els nostres costums i el nostre art.


Imatge: Rosa Adrià

Compartir:

Últimas noticias

Categorías