Search
Close this search box.

Comença el curs escolar amb PROGEM com a novetat en la gestió de les Escoles de Música

La FSMCV segueix apostant per invertir en accions de transformació digital que faciliten la gestió i organització de les Escoles de Música. Amb aquesta finalitat presentava al juliol PROGEM, un nou programa de gestió per als centres educatius musicals: Es tracta d’una eina pensada i dirigida a tot el col·lectiu educatiu de la Federació, desenvolupada sobre la base de les necessitats expressades pel col·lectiu, i concebuda per a anar evolucionant sobre la base de la retroalimentació obtinguda de les pròpies Escoles.

Aquesta eina permet gestionar de manera fàcil tot el que representa una Escola de Música: alumnat, professorat, personal del centre educatiu, cursos i assignatures, activitats complementàries, llistes d’espera, gestió econòmica, magatzem, i un llarg etcètera de funcions. PROGEM no solament facilita la gestió dels centres sinó que permet coordinar de manera efectiva equip directiu, professorat, alumnat i pares.

En 2016 la FSMCV va implantar la plataforma de gestió per a Societats Musicals “Velneo”. La nova eina que suposa PROGEM és part de l’evolució d’aquesta primera plataforma de gestió.

Per a facilitar l’aprenentatge d’aquesta nova eina els usuaris tenen disponibles diferents manuals d’ús i vídeo-tutorials explicatius. A més, la FSMCV organitzarà tres jornades de formació, a Alacant, Castelló i València, per al maneig del nou programa i per a resoldre qualsevol possible dubte que es puga presentar, de les quals informarem pròximament.

Les Societats Musicals interessades poden sol·licitar les claus d’accés a través del correu electrònic escoles@fsmcv.org per a accedir al programa, i enviar qualsevol dubte, suggeriment i consulta sobre el mateix.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías