Search
Close this search box.

El compositor valencià Xavier Zamorano estrena a Espanya la seua obra ‘Man on the Moon’

L’obra del compositor valencià Xavier Zamorano Man on the Moon s’estrenarà el pròxim diumenge 10 de febrer a les 12:00 en el Teatre Municipal d’Algemesí.

Man on the Moon es va estrenar a Portugal l’any passat per part de la SMR Obidense (Portugal) i del seu director, Joao Raquel, qui a més va encarregar l’obra.

El pròxim diumenge 10 de febrer, l’obra viatjarà a Algemesí per a ser estrenada al nostre país per la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí sota la direcció del seu director titular Alberto Ferrer.

La peça musical, d’una durada d’11 minuts és un poema simfònic que descriu el que va ser un dels majors somnis que mai va tindre l’home: viatjar a la lluna. Per impossible que semblen, amb esforç, dedicació i esperança es poden aconseguir. A través dels seus compassos i melodies, recorrerem el somni fet realitat dels primers homes que van viatjar a ella. La peça s’estructura en 4 episodis d’aquesta fita de la humanitat: Empezando a soñar, Houston tenemos un problema, Ingravidez y aterrizaje, i Vuelta a casa.

Man on the Moon 768x1086

Compartir:

Últimas noticias

Categorías