Search
Close this search box.

El compositor valencià Carlos Pellicer estrena el pròxim diumenge 6 de maig a Texas el seu últim treball “Euphoric City”

Euphoric city és l’últim treball de Carlos Pellicer que s’estrenarà el pròxim diumenge 6 de maig en San Antonio de Texas (Estats Units). Es tracta d’un important encàrrec realitzat per la Heart of Texas Concert Band per a commemorar el 300 aniversari de la fundació de la ciutat de San Antonio i que s’estrenarà amb l’assistència del propi compositor, el qual es troba ja en el continent americà durant tota aquesta setmana convidat per aquesta formació oferint xarrades sobre la seua música i treballant amb ells i el seu director, el Mestre Dr. Mark Rogers. Així mateix, el dissabte dia 5 s’oferirà un xicotet avançament a mode de preestrena en el qual el compositor valencià dirigirà a aquesta importantíssima formació que compta amb quasi 100 components.

652A2715c opt

Durant tot aquest any se succeeixen quasi cada dia multitud d’actes, concerts, celebracions, etc. commemorant el 300 aniversari de la fundació de la setena ciutat mes important d’Estats Units. Tot açò culmina amb la participació de la Heart of Texas Concert Band i l’estrena mundial de Euphoric City de Carlos Pellicer.

Euphoric City és el títol que el compositor espanyol Carlos Pellicer ha escollit per a aquest treball per a banda i escrita per a la commemoració del tricentenari de la ciutat de San Antonio de Texas, (USA), el pròxim any 2018. El treball té una durada aproximada d’uns 10 minuts i serà estrenada per la Heart of Texas Concert Band de la mà del seu director, el Mestre Mark Rogers.

La ciutat de San Antonio es prepara intensament per a aquest gran esdeveniment que omplirà els carrers d’una de les ciutats mes importants d’Estats Units durant tot l’any 2018. Una infinitat d’emocions, sentiments i passió per aquesta terra que acumula ja tres segles d’història que el compositor intenta reflectir en aquest treball. En definitiva, San Antonio viurà en el 2018 una constant ebullició que faran d’aquesta meravellosa ciutat americana una ‘ciutat eufòrica’ (d’ací el títol de l’obra) amb ganes de mostrar al món allò que sempre han sigut, el que són, i el que poden arribar a ser: passat, present i futur de San Antonio.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías