Search
Close this search box.

El concert benèfic de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola recapta 2.400€ per a l’Associació CREIXEM

L’Associació Musical Verge de la Ermitana de Peníscola va oferir el dissabte 24 de març el concert benèfic anual que dedica a una causa solidària. En aquesta edició el benefici del concert, 2.400 €, va anar a parar a l’Associació CREIXEM de Vinaròs.

Es tracta d’una associació que té com a finalitat afavorir el desenvolupament de xiquets i adolescents de 0 a 16 anys que pateixen, o tenen risc de patir, trastorns del desenvolupament. Com a dades d’interès, CREIXEM atén a xiquets tant de Vinaròs com de tota la comarca, inclosa la ciutat de Peníscola.

Aquest centre és atès per professionals de la salut de diferents especialitats que tenen com a objectiu aconseguir que els xiquets i adolescents als quals atenen tinguen millor qualitat de vida i de desenvolupament autònom.

Davant un aforament quasi al complet van formar primer els integrants de la Banda de Música Juvenil de l’Associació als qui va correspondre oferir la primera part. Així van sonar per aquest ordre Tequila arreglada per a banda per Mike Story, el Mambo nº 5 compost en 1949 pel cantant i compositor cubà Dámaso Pérez Prado, i va finalitzar amb el pupurri sota el títol Fiesta tropical arreglat per Víctor López.

912B7690

El segon torn va ser per a la Banda de Música de l’Associació. Les seues interpretacions van ser el pupurri Santana arreglat per Giancarlo Gazzani. En segon lloc va sonar Pérez Prado arreglat també per Giancarlo Gazzani i, va finalitzar amb Danzón nº 2 en la transcripció per a banda de música de Juan Villodre.

El concert va finalitzar amb el lliurament del donatiu al president de CREIXEM, Pedro García Cifre i amb la propina West Side Story i el seu mambo.

912B7777

Compartir:

Últimas noticias

Categorías