Search
Close this search box.

El Conservatori Professional de Música “Vila de Sant Joan” lliura els premis del VIII Concurs d’Interpretació Musical Memorial “Ignacio Melón”

El passat 8 de juliol va tenir lloc en l’auditori “Antonio Gil” de la Casa de Cultura de Sant Joan d’Alacant el lliurament de premis als guanyadors de la vuitena edició del Concurs d’Interpretació Musical Memorial “Ignacio Melón” organitzat pel Conservatori Professional Música “Vila de Sant Joan” de la Societat Musical “La Pau”. La gala va estar presidida per les màximes autoritats municipals, que van acompanyar als familiars d’Ignacio Melón.

Aurora Sánchez Martín-Orozco, alumna del Conservatori Professional de Música “Vila de Sant Joan” de la Societat Musical “La Paz”, en l’especialitat de saxofon, va rebre de mans de l’alcalde de la vila Jaime Joaquín Albero Gabriel el primer premi en la modalitat de solista de tercer cicle de grau professional de la vuitena edició dels premis d’Interpretació Musical Memorial “Ignacio Melón” organitzat per la Societat Musical “La Paz”. En la màxima categoria també va rebre un accésit Óscar Clemente García, en l’especialitat de percussió, per part de la regidora de Cultura Clara Rodríguez Montesinos.

Els dirigents del conservatori i de l’entitat titular van lliurar, junt als familiars d’Ignacio Melón, la resta de premis. En la categoria de segon cicle modalitat de solistes també va rebre un accésit Andrea Díaz Manzanas (piano), sent Helena Gilabert Cid (violí) el primer premi de la categoria.

En la modalitat de solistes del primer cicle de grau professional van resultar agraciats amb un premi compartit Vicente Martínez Valero (percussió) i Ana María Soler Guigarro (piano).

En la categoria de finalització de grau elemental, el primer premi en la modalitat de solista també va ser compartit recaent en la pianista Siyi Jiang i el flautista Alejandro Baciero Huerco.

En la modalitat de música de cambra, el duo de saxofons format per Aurora Sánchez Martín-Orozco i Jordi Morant Miralles, integrat en la categoria de Tercer Cicle de Grau Professional, va aconseguir un accésit.

És important ressaltar que el Concurs d’Interpretació Musical Memorial “Ignacio Melón” està patrocinat per la família del músic Ignacio Melón Andrés, músic bombardí de la banda de música “La Paz” qui va morir sobtadament poc abans de l’engegada del Conservatori Professional “Vila de Sant Joan” del que haguera sigut alumne.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías