Search
Close this search box.

Ja està a punt una nova edició del Cicle de Música “Vicent Garcés”

Amb l’arribada de l’estiu Faura enceta una nova edició del Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés. Enguany arriba a l’onzena edició amb tres concerts polifacètics i de gran atractiu que faran les delícies dels assistents, a la plaça de l’Hostal, un perfecte auditori natural a l’aire lliure amb una acústica immillorable. Tots els concerts són a les 23 h.

La soprano saguntina, Marta Estal, que va aconseguir el 2015 el Primer Premi i el Premi a la Millor Cantant en la 14a edició del Concurs Intercentros Melómano, i la pianista letona Elizabete Sirante obriran aquesta nova edició del Cicle de Música amb un recital amb música de compositors valencians com Manuel Palau, Matilde Salvador, Joaquin Rodrigo o el mateix Vicent Garcés, combinada amb una selecció de peces d’òpera i cançons italianes. La cita serà el 14 de juliol.

El dissabte 21 de juliol ressonaran les notes de Purpura Pansa Saxphone Quartet, un dels quartets de saxofons amb més projecció del panorama musical espanyol, format per Manuel Romero (saxo soprano), Juanlu Gozálvez (saxo alt), Héctor Andrés (saxo tenor) i Javier Teruel (saxo baríton). Aquest quartet es caracteritza per un directe imparable capaç de connectar amb tot tipus de públic a l’instant i per un repertori molt atractiu i de gran qualitat amb el qual aconsegueixen sorprendre en tots els seus concerts.

L’espectacle Enoch Arden tancarà l’onzena edició, el dissabte 28 de juliol. Aquest muntatge, que té com a fil vertebrador el poema simfònic de Richard Strauss per al poeta Tennyson, narra una sorprenent història d’amor, un triangle amorós que exalta els valors de la família i l’amistat, amb el mar com a gran teló de fons, en una atmosfera envoltant magistralment creada per la narració de Rosana Pastor, que també és la directora, pel virtuosisme al piano d’Óscar Olivier, per la veu del baríton Vicent Antequera, i per la dramatúrgia de Manuel Molins.

Documentació

Descarrega el programa del Cicle. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías