Search
Close this search box.

Convocat el II Certamen de Composició Musical “Sant Joan d’Alacant”

La Societat Musical “La Paz” convoca el II Certamen de Composició Musical “Sant Joan d’Alacant”, en la modalitat de Pasdoble amb l’objectiu de potenciar, en la present edició, l’ofrena de flors que cada any té lloc en les Festes en Honor al Santíssim Crist de la Pau de Sant Joan d’Alacant.

Podran concursar aquells compositors que ho desitgen sense límit d’edat ni límit en projectes a presentar. Les composicions presentades, a més de ser originals i inèdites, no hauran d’haver sigut interpretades ni editades amb anterioritat al dia de la fallada del concurs. Com a condició indispensable, les composicions han d’estar pensades per a la seua interpretació durant l’Ofrena de Flors en Honor al Santíssim Crist de la Pau de Sant Joan d’Alacant.

Termini de convocatòria

El termini d’admissió es tancarà a les 14.30 hores del 17 de maig de 2019, considerant-se presentats en termini aquells treballs remesos per correu on la data del segell si escau siga igual o anterior a la data límit indicada en aquestes bases.

Premi

El primer i únic premi, dotat amb 3.000€, serà indivisible. No obstant això, el jurat podrà atorgar tants esments d’honor com considere, sense dotació econòmica, si fos així necessari.

Finalistes

El Jurat es reunirà una vegada finalitzat el termini d’inscripció, i després d’una selecció prèvia de les obres, triarà de les presentades aquelles quatre que al seu pareixer millor reunisquen les condicions disposades en les bases. Aquestes obres tindran la consideració de finalistes. La fallada del jurat es donarà a conéixer el dilluns 17 de juny i aquest serà inapel·lable.

L’obra premiada serà estrenada per la Societat Musical “La Paz” en el concert de Festes de 2019 i serà interpretada en l’Ofrena de Flors en Honor al Santíssim Crist de la Pau en les seues festes de setembre de 2019.

Edició de l’obra guanyadora

FSMCV Edicions editarà l’obra guanyadora i es reservarà l’exclusivitat de l’edició.

L’autor de l’obra guanyadora cedeix a la Societat Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i posada a disposició de l’obres, a més del 30% de tots els drets que es reporten per l’exportació secundària de l’obra, inclosos tant els drets de simple remuneració com tots aquells de gestió col·lectiva obligatòria, administrats a través de l’entitat de gestió corresponent, amb caràcter exclusiu i a nivell internacional, signant el corresponent contracte d’edició amb el segell federal “FSMCV Edicions”. El compositor de l’obra guanyadora conservarà tots els drets morals com a autor, no obstant això l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant i la Societat Musical “La Paz” podran gravar i reproduir l’enregistrament d’aquesta obra.

Amb independència de l’anterior, l’autor es compromet a fer constar, en qualsevol edició i publicitat de l’obra, la seua condició de guanyadora del concurs de la següent forma: PREMI II CERTAMEN DE COMPOSICIÓ MUSICAL “SANT JOAN D’ALACANT”.

Documentació

Descarrega i consulta les bases completes de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías