Search
Close this search box.

Convocat el XLII Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de Castelló

La quarantena segona edició del Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de Castelló per a 2019 ja ha sigut convocada.

Podran participar a aquest Certamen les Bandes de Música que pertanguen a societats musicals federades de la província de Castelló, atesos els requisits i normativa del Reglament sobre Certàmens aprovat en la XLI Assemblea General de la FSMCV i el conveni entre la Diputació i la FSMCV.

Les bases estableixen quatre seccions respecte a la participació al Certamen:

  • 1a secció: bandes de 71 a 90 músics
  • 2a secció: bandes de 51 a 70 músics
  • 3a secció: bandes entre 41 a 50 músics
  • 4a secció: bandes entre 31 a 40 músics

El director i l’abanderat no computaran com a places de la banda.

El nombre màxim de bandes participants serà de 3 per a la secció primera, 5 per a la segona, 5 per a la tercera i 2 per a la quarta, amb una banda de reserva per cadascuna de les seccions.

Inscripció

Les bandes que complisquen els requisits i estiguen interessades a participar en el Certamen hauran de fer la inscripció telemàtica segons el model de l’Annex I que es troba en les bases enllaçades al final d’aquesta notícia, i dirigir-la a l’Excm. Sr. President de la Diputació de Castelló abans del dia 22 de febrer.

Audicions

Les bandes seleccionades per a participar al Certamen realitzaran les audicions segons l’ordre que es determinarà per sorteig. Les audicions es realitzaran els dies 27 i 28 d’abril del 2019, en horari encara a determinar, a l’Auditori Palau de Congressos de Castelló.

Cada banda haurà d’interpretar dues obres, una obligada i una altra de lliure elecció de màxim 22 minuts. Abans del concurs, cadascuna de les bandes interpretarà un pasdoble no puntuable d’un compositor de la província de Castelló, la durada del qual no podrà ser superior a 5 minuts.

Les obres obligades seran les següents:

  • 1a secció: Julio Verne, Iván Romero
  • 2a secció: Concierto alicantino, de Jesús Mula Martínez.
  • 3a secció: Xàtiva 1939, de David Penadés Fasanar.
  • 4a secció: Ragnärok, de Víctor Guzmán Bel.

Documentació

Descàrrega l’extracte de la convocatòria.[PDF]

Descàrrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías