Search
Close this search box.

La Diputació de Castelló acull el sorteig del XLI Certamen Provincial que se celebrarà els dies 28 i 29 d’abril

El XLI Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de Castelló ja té definides les actuacions de 10 societats castellonenques durant els dies 28 i 29 d’abril.

En primer lloc actuarà l’única banda presentada de la quarta secció, la Societat Musical de Geldo. Les bandes pertanyents a la tercera secció seran la Societat Artísticomusical de Castellnovo, l’Associació Musical Castalia de Castelló, i la Unió Musical Lira Borriolenca de Borriol. En tercer lloc, actuaran les bandes de la segona secció, la Unió Musical de Villafranca, l’Associació Musical Artística Nulense de Nules, la Societat Musical i Cultural Otobesa de Xèrica, l’Associació Unió Musical i Cultural Alturana d’Altura, i la Unió Instructiu Musical “La Esmeralda” d’Almassora. I en primera Secció, l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló”.

El Saló de Plens del Palau Provincial ha acollit el sorteig en el qual han participat, entre uns altres, el president provincial de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Juan Bautista Monroig.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, present en el sorteig, ha felicitat a les bandes participants “per ser la major expressió cultural de la nostra terra. Estem molt satisfets de poder contribuir al fet que seguiu sent nostres representants ajudant-vos des del mateix moment en què comenceu a aprendre en les escoles de educands i fins que interpreteu les millors melodies, mostrant el vostre talent, en aquest certamen provincial”.

Cal assenyalar que aquest certamen està organitzat i finançat amb 75.000€ per part de la Diputació de Castelló.

La Diputació impulsa, amb aquest Certamen i amb totes les iniciatives culturals com són les escoles de educands i les trobades de bandes aquesta important labor de difusió cultural realitzada per les 80 bandes de música de la província de Castelló, també amb la distinció provincial al mèrit de les arts l’any 2015.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías