Search
Close this search box.

El Cicle “Bandes a Les Arts” dóna a conéixer les bandes seleccionades per a la temporada 2017-2018

El Cicle “Bandes a Les Arts” que organitza la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau de Les Arts “Reina Sofia”, amb l’assessorament de la FSMCV, ha seleccionat els projectes que formaran part de la present edició 2018 i que actuaran al Palau de Les Arts al llarg de la temporada 2017-2018.

Cal destacar l’alta participació i l’excel·lència de les propostes presentades, el que ha fet molt difícil l’elecció final de les bandes que protagonitzaran el Cicle. La FSMCV vol agrair a les bandes no seleccionades la seua participació i felicitar-les per la magnífica qualitat dels seus projectes, confiant en que puguen dur-los a terme en la pròxima edició.

Bandes seleccionades

La selecció del cicle Bandes a Les Arts queda de la següent manera:

25 de març de 2018

10:00h – Societat Musical La Lira Castellonera
12:30h – Associació Cultural Amics de la Música i la Dansa d’Oriola

15 d’abril de 2018

10:00h – Societat Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant
12:30h – Societat Unió Musical “L’Aurora” d’Albatera

3 de juny de 2018

10:00h – Ateneu Musical i d’Ensenyament “Banda Primitiva” de Llíria
12:30h – Associació Música Jove de Benimaclet

Finalment, el segon concert de cada data tindrà lloc a les 12:30 hores i no a les 12 hores com es va anunciar inicialment per motius de logística i muntatge de percussió en el canvi de bandes.

Cicle “Bandes a Les Arts”

El Cicle “Bandes a Les Arts” permet la participació de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, de forma habitual i amb tots els drets, a la programació anual del Palau de Les Arts.

Per a participar, les Societats Musicals interessades havien d’adjuntar un projecte en el qual s’ha valorat tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats en cartell corresponents a cada data de concert triada.

En la valoració de les propostes presentades s’ha tingut en compte, a més de l’esmentada integració del repertori dins del programa de Les Arts, factors com l’interès musical del repertori complet que es presenta, la innovació de la proposta o l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o l’atenció a col·lectius amb risc d’exclusió social.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías